NOUS CALENDARIS DE LES PROVES D'APTITUD PERSONAL (PAP) DE LES UNIVERSITATS DE CATALUNYA

Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport: Universitat de Barcelona (UB), Universitat Pompeu Fabra (UPF), Universitat de Lleida (UdL) i Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic - UCC)


Per la situació actual en relació a la COVID-19, i excepcionalment per a l'any 2020, els centres que imparteixen el grau de Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport no convoquen la prova d'aptitud personal (PAP).

A la preinscripció universitària 2020, per a l'adjudicació de les places d'aquests centres d'estudi únicament es tindrà en compte la nota d'admissió dels estudiants.

 

Prova PAP

RECURSOS INFORMATIUS DE LA UNIVERSITAT POMPEU FABRA DE BARCELONA

La Universitat Pompeu Fabra (UPF), ha preparat una sèrie de recursos online per continuar informant als estudiants que han de decidir què estudiaran i on.

Connectat

1. Consulta els teus dubtes per Skype

2. Parlau amb els professors i els estudiants dels graus de la UPF: mira les entrevistes.

3. Blog Universitari: en aquest blog, hi trobaràs apunts que escriuen estudiants de grau de la UPF. Subscriu-t’hi i segueix-lo.

4. Butlletí L'Hora del Pati: és un butlletí perquè coneguis les qüestions que t'interessen sobre la UPF, com a estudiant de secundària o de ciclesSubscriu-t’hi.

5. Simulador de nota d’admissió a la universitat: calcula la teva nota d'admissió a la UPF.

6. Quin grau t’escau: triar un grau és una decisió molt important que implica tenir en compte, entre d’altres, aspectes personals i de l’entorn que determinen que puguis encaixar millor en un grau que en un altre.

Et recordem que sempre pots adreçar-te al Punt d'Informació a l'Estudiant de la UPF per sol·licitar qualsevol informació sobre la UPF i els seus graus, i també consultar la web dels Graus de la UPF".