IV CONCURS D'AFORISMES FILOSÒFICS I FOTOGRAFIA

El passat dia 24 d’abril es van lliurar els premis del 4t concurs d’aforismes filosòfics i fotografia del  J.M.Quadrado. Els membres del jurat, compost per Martí Monjo, Carmen Fernandez, M. Antònia Moll, Berta Miravete i Llorenç Piris, varen concedir els premis als següents grups de primer de batxillerat:

1r premi per al grup Espurnes per l’obra basada en l’aforisme de Pitàgores: “Cap home no és lliure si no es pot dominar a ell mat”. Les guanyadores són: Marta Benejam, Marina Pasqual, Carol Suarez, Patrícia Morales, Neus Enrich i Deborah Rosales.

2n Premi per al grup Abril per l’obra basada en l’aforisme d’Horaci: “Cada dia és una petita vida”. Les guanyadores són: Queta Caules, Azul Campos, Maria Torres, Laura Allès, Maria Moll i Caterina Jover.

L’exposició quedarà oberta a la biblioteca de l’institut durant aquesta setmana. Enhorabona a les guanyadores.

                             

CONVOCATÒRIA PLACES CASA DE MENORCA A BARCELONA

Image El Consell Insular de Menorca aprova les bases per la convocatòria de places per a estudiants que vulguin residir a la Casa de Menorca a Barcelona el curs acadèmic 2008-2009:

 

  1. Termini de lliurament de sol·licituds: 25 de juny de 2008
  2. Número de places convocades: 3 places

Bases de la convocatòria i imprès de sol·licitud a la web del CIME

 

.

POSA'T A PROVA!!

Image Posa't a Prova és una aplicació que conté preguntes de les matèries que s'examinen a les PAU. Les preguntes són de tipus test i cadascuna té una sola resposta correcta.

 

.

ACCÉS A LA UNIVERSITAT

Image ACCÉS A LA UNIVERSITAT: PREINSCRIPCIONS I BEQUES

 Xerrada informativa per pares i alumnes de 2n de Batxillerat

Image                  Image

DATA: dimarts 5 de juny de 2007

HORA: 20 h.

LLOC: aula 20 

 

.