PROVES CANGUR 2013

cartell cangur 2013

Si voleu practicar amb problemes de cursos anteriors aneu aquí

.

PROVES CANGUR 2012

13a edició: 15 de març de 2012

logocangur2012petit

Concurs internacional de matemàtiques, que es realitza a tot el món i que està obert a tots els al·lots i les al·lotes que cursin entre 3r d’ESO i 2n de Batxillerat. Els alumnes de Ciutadella i Ferreries faran la prova a la Sala Multifuncional de Ciutadella.
La prova Cangur, organitzada per una comissió catalano-valenciano-balear és una activitat que es marca com a objectiu estimular i motivar l'aprenentatge de les matemàtiques a través dels problemes. Consisteix en una prova de 30 reptes matemàtics, de dificultat creixent i de resposta tancada, amb cinc opcions per a cada problema.
Els enunciats els prepara, en una reunió internacional que enguany es celebra a Eslovènia l'associació Le Kangourou sans Frontières.


.

PROVES CANGUR 2011

cangur2011

Com podeu veure a la fotografia hem omplert el poliesportiu. 741 alumnes de Menorca han treballat de valent per intentar resoldre els problemes que proposaven les proves Cangur d'aquest any. Desitjam sort a tots i també que les proves aconsegueixin el seu objectiu, que no és altre que fer més agradables les matemàtiques als nostres alumnes. En aquest enllaç podeu veure més informació de com han anat les proves a Balears.

.

V FESTA DE LES MATEMÀTIQUES

La Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX, amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació i Cultura, convoca la V Festa de les Matemàtiques. Podeu trobar la convocatòria complerta a http://www.xeix.org/V-Festa-de-les-Matematiques. De totes maneres, aquí teniu els problemes proposats per a aquesta convocatòria:

 

Problemes 1r ESO
 1r Problema 2n Problema 3r Problema

 

Problemes 2n ESO
1r Problema 2n Problema 3r Problema
.