PREMIS LITERARIS LLETRARREL 2019

roses 3 01 noms

Els membres del Jurat del concurs literari LLETRARREL 2019, format pels professors Marc Arimany, Elena Montenegro i Mercè Orleans, destaquen la qualitat literària de les obres presentades i declaren com a guanyadors els relats i alumnes següents:

- Premi Lletrarrel de relat breu, en la categoria 1r i 2n ESO, per a l'obra G4T0 de l'alumna de 1r d'ESO Amaia López Morte.

- Premi Lletrarrel de relat breu, en la categoria 3r i 4t ESO, per a l'obra "El primer amor d'un saltamartí", de l'alumna de 3r d'ESO Lluna Buades Gutiérrez.

- Premi Lletrarrel de relat breu, en la categoria Batxillerat i CF, per a l'obra "Ombres i reflexos", de l'alumna de 1r de Batxillerat Blanca Triay Carretero.

El jurat, l'equip directiu i el professorat del Departament de Llengua catalana i Literatura fa arribar l'enhorabona a les alumnes premiades i les encoratja a seguir escrivint i desenvolupant el seu talent creatiu.

LLETRES I MOTS 2018

Els nostres 5 magnífics representants del concurs LLETRES I MOTS-2018: Viola, Raquel, Pau, John i Xavier.

LLETRES MOTS 2018.redimensionada

BESTIARI BESTIAL!

Exposició de poemes i dibuixos del Bestiari dels alumnes de 1r d'ESO, elaborat conjuntament a Català i Plàstica.

bestiari 2018 Mnnap

COM AFECTARÀ LA ROBOTITZACIÓ A LES NOSTRES VIDES

Dijous 1 de juny vam poder assitir al debat organitzat pel diari Menorca amb el suport de l'Obra Social la Caixa al voltant del tema de la robòtica, com afectarà o afecta ja les nostres vides.
Els alumnes de 4t d'ESO es van dividir en dos equips de cinc membres, un format per 4t A i B i un altre per 4tC. Tots deu van tractar qüestions com la substitució de llocs de treball per robots, la conveniència de dotar-los de raonament o quin tipus de robot ens convé.
El director del diari, Josep Bagur, i el periodista David Beret van moderar amb molt d'encert els nostres alumnes, que van poder gaudir d'una experiència molt enriquidora. En la foto podeu veure els participants: Alma Gaimundi, Estela Vargas, Andrea Carreño, Diosmeri Taltavull, Maria Moll, Joan Ametller, Toni Salord, Francisco Paniagua, Maria Llabrés i Samantha Pérez.

jb010617001
 

Podeu veure la notícia en aquest enllaç: https://menorca.info/menorca/local/2017/603704/jovenes-recelan-robots.html

EL NAUFRAGI DEL GÉNÉRAL CHANZY

L'alumnat de 1r d'ESOha llegit les aventures del nàufrad més famós de la literatura universal, Robinson Crusoe, i, com a contingut complementari, ha estudiat el naufragi del Général Chanzy, esdevingut a la costa nord de Menorca, l'any 1910.

Aquesta excursió de primavera, amb velo, ens ha portat als paratges relacionats amb el naufragi, on hem escoltat amb emoció el relat del professor Sergi Cleofé.