DIA DEL LLIBRE 2009. TOTS LLEGIM

Els professors i professores us recomanam lectures que ens han apassionat o que consideram que són molt adequades per a vosaltres. Esperam que xaleu molt i que us engresqueu en l'aventura de llegir.

Els alumnes també recomanam llibres:
Hola, som en Samuel, de 1er d'ESO. Jo recoman el llibre: Una estupenda historia de dragones y princesas. Tracta sobre la història d'una princesa raptada per un drac. El seu pare vol rescatar-la i demana a joves que vagin a cercar-la. Quan el jove la troba,ella no se'n vol anar perquè li agrada viure amb el drac i, finalment, queda amb ell. És com una història al revés.
Samuel Fernández (1-ESO-A)

Mirau les recomanacions d'altres companys

 

.

LLETRARREL-2009- Concurs literari

Pintura Francesc Florit Nin
Pintura de Francesc Florit Nin
Benvolguts i benvolgudes,
 
Despertau l’enginy!!!  Un any més, s’ha convocat el concurs literari del nostre institut, LLETRARREL-2009.
 
Cada any ens emocionau amb els vostres relats de tendresa, de misteri, de realitats que són somni, d’adolescents que volen capgirar el món i fer-lo més pacífic, més verd, més sensible.
 
Cada any és un plaer comprovar com teixiu móns paral·lels entre la realitat i una fantasia que us captiva, que beu de les fonts del cinema, del còmic, de la televisió, de lectures primerenques i que us esforçau a convertir en quelcom polit, original, proper.
 
Que la primavera no us agafi desprevinguts. Començau a crear per recrear-vos. Esperam els vostres textos.
 
Llegiu les bases del concurs LLETRARREL-2009 que us adjuntam i feliç viatge!
.

REVISTA CLIP: N 2

Image Image
Teniu al vostre abast el tercer nombre de la revista Clip! Podem dir que hem aconseguit l'objectiu que ens proposàrem a les optatives de Processos de comunicació de primer i segon d’ESO: la realització d'una revista escolar per trimestre que fos un testimoni de qui som, què feim, què ens agrada...

 

.

REVISTA CLIP: N 1

 Image

Elaborada pels alumnes de primer i segon d'ESO a l'assignatura de Processos de Comunicació. 

(Pitja damunt la portada i la podràs llegir). 

 

.

REVISTA CLIP

 Image

 Els alumnes de Processos de Comunicació hem fet aquest primer exemplar de la revista escolar CLIP. Tenim la intenció de fer-ne dos nombres més durant el curs, un per trimestre, i voldríem comptar amb la col.laboració de tothom que cregui que hi té qualque cosa a dir. 

(Pitja damunt la portada i la podràs llegir). 

 

.