ARTS ESCÈNIQUES

ELS ALUMNES D'ARTS ESCÈNIQUES VAN INAUGURAR LA X FIRA DEL LLIBRE EN CATALÀ

AMB UNA DIVERTIDA ESCENIFICACIÓ VAN RETRE HOMENATGE A LA LECTURA

Maria Moll i Eunice Roca

 

IMG 1662Els dies 7 i 8 de novembre es va celebrar a Ciutadella la X Fira del Llibre en Català. Vuit llibreries de tot Menorca van exposar les darreres novetats, clàssics i llibres interessants per a lectors de totes les edats.

Els alumnes d'Arts Escèniques de segon de batxillerat i el seu professor, Francesc Florit, van ser els encarregats de fer el pregó d'inauguració que va resultar excel·lent tal com diuen els llibreters en la seua carta d'agraïment publicada a la premsa.

Van declamar sobre la importància de lalectura i tota la gamma de potencialitats que pot activar, des del desenvolupament intel·lectual i imaginatiu fins al simple fet de possibilitar companyia, quietud o evasió. A més van destacar que les biblioteques són la memòria dels pobles.

Van fer un acte creatiu i poètic: tots duien el floc de la llengua catalana en senyal de reivindicació del català i al cap s'hi van col·locar uns capells en forma de llibres oberts que els donaven un aspecte molt agradós i humorístic. Va ser tot un èxit i els ha fet sentir molt orgullosos. Des d'aquí els donam la nostra enhorabona.


.

FICCIONS. L'AVENTURA DE CREAR HISTÒRIES

clara olives

laura herraiz

Les alumnes de 1r de Batxillerat,  Clara Olives (1r Batx-A) i  Laura Herraiz (1r Batx-C) han resultat guanyadores territorials de la sisena edició del concurs literari Ficcions,  organitzat pels mitjans d’informació i comunicació de Catalunya, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat, l’Ajuntament de Barcelona i el Gremi de Llibreters de Catalunya, entre d’altres. El premi és un equip de música.

Enhorabona, al·lotes!!!

.

PREMI NARRATIVA JUVENIL DE MENORCA

juliagomilacardonaJúlia Gomila Cardona, alumna de 1r de Batxillerat d'Arts Escèniques, és la guanyadora absoluta del Primer Premi de Narrativa Juvenil de Menorca, convocat pel Consell Insular, per a obres d'una extensió mínima de 25 fulls, i dotat amb 500 euros.
La seva obra "La remor del mar" ha merescut el reconeixement del jurat en aquest nou premi, adreçat a alumnes de Batxillerat i cicles formatius.

Enhorabona!

.

PREMI FRANCESC DE BORJA MOLL DE CREACIÓ DE CONTES I RONDALLES 2014

roser aguileraRoser Aguilera Bagur, de 4t d'ESO, ha estat la guanyadora del segon premi de narrativa del concurs literari Francesc de Borja Moll d'aquest any. El relat presentat es titula "L'illa del nou món".

També han estat reconeguts com a finalistes Miren Arguimbau ("El llibre verd fosc")  i David Anglada ("Un dia normal").

Enhorabona a tots!.

.

Teatre en català a 1r d'ESO

Aquest divendres a les 20H s'estrena "A propòsit de Romeo i Julieta", obra protagonitzada per alumnes de 1r ESO de l'optativa Taller de Teatre en Català. Sort!

 

Romeo i Julieta

 

.