CANÇÓ DE GUNHAR

 

Treball lector sobre Memorial de Tabarka. Autores: Mariona Moll i Clàudia Fernández. 1ESO-E, curs 2014-15.

.

LLETRARREL-2015. SANT JORDI 2015

pemiats i jurat lletrarrel 2015

Vet aquí els membres del jurat, Esperança Pons i Antoni Català, i els guanyadors del Premi LLETRARREL-2015 del nostre institut:

- Jordi Anglada, 1r premi de la Categoria 1r i 2n ESO (EL LLARGANDAIX D'ALAIOR)
- Clàudia Fernandez, 2n premi de la Categoria 1r i 2n ESO (ES FORNER QUE NO SABIA FER PA)
- Clàudia Carreras, 1r premi de la Categoria 3r i 4t ESO
- Míriam Triay, 2n premi de la Categoria 3r i 4t ESO
- Júlia Coll, 1r premi de la Categoria Batxillerat (ECLIPSI D'AU FÈNIX)
- Francina Caules, 2n premi de la Categoria Batxillerat

 

Gràcies i enhorabona a tots!!!!

.

CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA. SANT JORDI 2015

Blanca Noguera                           Ariadme Barber

Enhorabona a les dues alumnes de 1r d'ESO premiades al Certamen de Lectura en Veu Alta- st Jordi 2015, que pretén fomentar  l'habilitat lectora i el plaer de llegir.
El jurat, format pels professors emèrits Dolors Garcia i Andreu Bosch, ha declarat guanyadores, d'entre 14 magnífics finalistes, les alumnes Blanca Noguera Coll (1r premi) i Ariadna Barber Torres (2n premi).


Podeu veure imatges de la diada a la galeria de Sant Jordi 2015

.

PONÇ PONS. SANT JORDI 2015

image 1   image 2

Ahir els fillets i filletes de 1r d'ESO van començar els actes de celebració de sant Jordi 2015 amb una visita molt especial i molt esperada: en Ponç Pons, l'autor del llibre que hem llegit aquest trimestre, a Català.
No només ens ho hem passat molt bé llegint el seu llibre i fent el treball lector, sinó que, a més, ell en persona ha contestat totes les nostres preguntes, ens ha signat la novel·la (no a tots perquè no tenia prou temps) i, a més a més, ens ha fet riure explicant-nos anècdotes molt divertides.

Gràcies, Ponç Pons.

.

ALUMNES D'ARTS ESCÈNIQUES A ARTÀ

IMG 2338IMG 2379

 

Els alumnes d'Arts Escèniques de 2n de batxillerat van participar en el 25è Encontre de teatre escolar en català que es va celebrar a Artà (Mallorca) entre els dies 30 de març i 1 d'abril.

 

Allà van fer una breu representació d'uns fragments de Les Bruixes de Benet i Jornet, amb un gran èxit, i també van participar als diversos tallers organitzats.

 

Van fer amistats i els ha resultat una experiència extraordinària. Una experiència que s'ha de repetir els propers anys.

.

40è PREMI JOSEP PLA DE POESIA

anaïs-faner-anglada

L'alumna de 2n de Batxillerat, Anaïs Faner Anglada ha guanyat el 40è Premi Josep Pla de Poesia que convoca L’Institut Frederic Martí Carreras
de Palafrugell i es concedeix a alumnes d'entre 14 a 18 anys de tot el domini lingüístic català. El premi està dotat amb 200 euros.

El seu professorat i l'equip directiu celebram molt il·lusionats aquest premi.

Enhorabona, Anaïs!

.