GALA BENÈFICA A BENEFICI DE LA FUNDACIÓ VICENÇ FERRER

Us informam que el proper divendres 27 d’abril els alumnes d'Iniciació a l’Activitat Emprenedora i Empresarial han organitzat una gala benèfica al teatre del centre a les 19h. Hi haurà diferents actuacions: la batucada dels alumnes del centre, Alabat's Band, gimnàstica rítmica, cants, balls, monòlegs i la gran actuació de n’ÍNDIGO (de La Voz Kids).

L’entrada tindrà un donatiu de 3€ i tots els beneficis obtinguts aniran destinats a la Fundació Vicenç Ferrer per ajudar en la construcció d’una escola a Dodagatta (Anantapur), un dels llocs més pobres de l’Índia.

També hi haurà Fila 0 per tots aquells que voleu participar però no podeu assistir. En aquest cas, per favor, posau-vos en contacte amb el centre.

Us esperam a tots.

CARTELL Gala benèfica

EQUIP "LLIBERTAT", GUANYADOR A LES ILLES BALEARS DEL CONCURS EUROSCOLA !!

Els equips "LLibertat" i "Dignitat" formats pels alumnes d'economia de 1r de batxillerat s'han  classificat en primer i tercer lloc respectivament en la XXIII edició del concurs Euroscola, enguany  dedicat al 60 aniversari de la signatura del Tractat de Roma (1957-2017). L’objectiu d’aquesta convocatòria era el de reflexionar sobre el procés de transformació de la Unió Europea en un espai de llibertat, de justícia i de seguretat al llarg d’aquests seixanta anys, proposant com a tema central conèixer la Carta dels Drets Fonamentals de la Unió Europea, és a dir, el text que recull els principis i valors dels pobles i ciutadans de la UE, després de 60 anys de compromís i camí junts.

Els alumnes d'ambdós equips obtindran com a premi la participació en el Programa Euroscola del Parlament Europeu a la seva seu d'Estrasburg. Enhorabona!!

       

EUROSCOLA 2017

      

Els alumnes de la matèria d’Economia de 1r de batxillerat coordinats per la professora Sili Florit i amb la col.laboració de Teresa Quintana, alumna en pràctiques del Màster de professorat, participen a la XXIII edició del concurs Euroscola dedicat al 60 aniversari de la signatura del Tractat de Roma (1957-2017). L’objectiu d’aquesta convocatòria és el de reflexionar amb els joves sobre el procés de transformació de la Unió Europea en un espai de llibertat, de justícia i de seguretat al llarg d’aquests 60 anys; valorar el que hem aconseguit i analitzar els reptes actuals. Per a això, el concurs proposa com a tema central conèixer la Carta dels Drets Fonamentals de la Unió Europea, és a dir, el text que recull els principis i valors dels pobles i ciutadans de la UE, després de 60 anys de compromís i camí junts.

D’acord amb les bases els dos equips participants han elaborat un vídeo (duració màxima d’1 minut i 30 segons) basat en algun dels drets recollits a la Carta dels Drets Fonamentals de la UE. D’una banda, l’equip «Dignitat» ens convida a la reflexió sobre la violència de gènere, fent una menció especial a les dones que, amb coratge, han vençut la por i han romput el silenci del dolor. Per altra banda, l’equip «Llibertat» posa de manifest el descontent amb les polítiques d’acollida de refugiats que aplica la Unió Europea, destacant la necessitat de convertir el sofriment en acció.

VIATGE A PALMA I A MADRID (del 24 al 27 de febrer de 2011)

DSC03501

Després d’un parell de mesos de gestions, correus electrònics, telefonades, negociacions de preus ... i qualque mal de cap, el viatge dels alumnes de primer de batxillerat del nostre institut a Palma i a Madrid s’ha fet realitat, és més, ja hem tornat!

Llegir més...

.