AGRAÏMENT QUE ELS PARES DE SANTA COLOMA DE FARNERS FAN ARRIBAR AL PROFESSOR DE GIRONA IGNASI CATALÀ

"Una vegada arribada la calma m'ha semblat de fer aquestes quatre ratlles, perquè tot i que us ho hem dit, crec que amb el tràfec d'anar amunt i avall no ho heu escoltat prou.
Hem viscut una setmana intensa i trepidant, els que ja hem passat per aquesta experiència potser amb més  calma i sense tanta pressió, però igual d'emocionant.
Això del velo és una experiència  que deixa  petjada. I si és així, és per tot l'esforç que hi ha al darrera. Començant  pel cervell pensador, per l'organització perfecte de totes les rutes i activitats, acabant per la implicació de pares i fills.  
Però el que vull destacar és la part humana de l'experiència. Fer de cotxe escombra, ens permès de veure la realitat del velo. Impressiona veure la quantitat de bicicletes juntes, una darrera l'altra que surten amb molta alegria, però ràpidament comencen a sorgir els problemes. Parada per punxada, per problemes del canvi, per una rampa, per caiguda, per lesió, per esgotament... suportar les inclemències meteorològiques, aigua-neu i tot! Tot això i més, i allà aquests fantàstics professors amb una paciència de Sant, animant, ajudant, encoratjant, apretant la bici, i a cops per rebre  a canvi, un moc d'adolescent (d'aquells que tots coneixem ).
Després d'aquesta part on s'han tingut que esforçar de valent, hi ha la part de relacions, conviure ni que sigui poques hores amb una altra família sempre és  enriquidor. També les relacions entre ells, tant amb els menorquins com amb els d'aquí perquè molts d'ells no havien parlat mai i ara es descobreixen i fan amistat.
Ignasi, et faig arribar totes les gràcies que corren pel whatsApp, esperant que ho facis arribar a tots els altres professors i encoratjar-vos a que seguiu amb aquest projecte. Gràcies per aquesta oportunitat.

Ciutadella ja és al cor de molts de nosaltres."