NO DEIXIS QUE ELS TEUS LLIBRES ES MORIN D’OI

 

En acabar el curs, és possible que ens trobem amb un munt de llibres de text que ja no tornarem a emprar a l’escola. Han estat els nostres companys durant tot un curs escolar, ens han ajudat a descobrir tot un grapat de  nous coneixements i ens han possibilitat gaudir de nous plaers i sensacions. Possiblement haguem arribat a estimar-los tant que vulguem tenir-los sempre a prop, per consultar-los en el futur, o, simplement, per tenir un record tangible de tot un any de feina. Si és així, reservau un lloc a ca vostra per xalar-ne.Però si no teniu lloc per a tants llibres o, simplement, no teniu interès i els acabareu desaprofitant, vos proposam que els doneu utilitat  tot posant-los a disposició d’altres companys/es del Quadrado.

.

Llegeix més...

OBJECTIUS DE DESENVOLUPAMENT DEL MIL·LENNI

Objectiu 7: Garantir la sostenibilitat del medi ambient
Fita 9: Incorporar els principis de desenvolupament sostenible en les polítiques i els programes nacionals i invertir la pèrdua de recursos del medi ambient.
Fita 10: Reduir a la meitat el percentatge de persones que no tenen accés a l’aigua potable.
Fita 11: Millorar considerablement, per l’any 2020, la vida de, com a mínim, 100 milions d’habitants de barris marginals.

.

GARANTIR LA SOSTENIBILITAT DEL MEDI AMBIENT

.

CONCURS "AULA AMIGABLE"

Image

Les professores i els professors de la comissió ambiental del centre volem proposar la realització d’un concurs ecològic entre els diferents grups d’alumnes. El concurs es titula "L’aula amigable" i valora i premia accions que es desenvolupin a les classes, tals com aquelles que comportin estalvi d’energia, que suposin un bon ús dels contenidors per al paper reciclat, que afavoresquin la neteja a les aules, etc.
L’objectiu del concurs és engrescar els alumnes a seguir tota una sèrie de pautes per tal de tenir una aula acollidora, és a dir neta, i amb uns alumnes que respectin el seu medi ambient, així com el bon ús dels recursos com l'energia elèctrica, la calefacció i el paper.
Aquest concurs es divulgarà mitjançant les tutories i es durà a terme als cursos d’ESO. Començarà el mes de febrer i acabarà el mes de maig.

.

Llegeix més...

COORDINACIÓ MEDIAMBIENTAL

ImageAquest centre participa en l’agenda 21 escolar del municipi de Ciutadella i ha adquirit un compromís d’implicació emmarcat en unes intencions que determinen possibles accions futures al centre amb un projecte més global (actua localment, pensa globalment):

.

Llegeix més...