BEQUES PER ESTUDIAR 1R DE BATXILLERAT A CANADÀ O ESTATS UNITS

beques EEUU

La fundació Amancio Ortega ha convocat beques dirigides a estudiants de 4t d'ESO de centres educatius espanyols, per estudiar primer de Batxillerat a Canadà o Estats Units.

Aquí trobareu més detalls sobre aquest programa de beques.

PROGRAMES D'IMMERSIÓ LINGÜÍSTICA EN ANGLÈS - ESTIU 2019

Servei de llengües estrengeres petit

 • La Conselleria d'Educació i Universitat ha convocat ajuts per a l'alumnat del sisè curs d'educació primària, del primer curs de batxillerat i del segon curs de formació professional de grau mitjà o grau superior de centres educatius sostinguts amb fons públics de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears en el marc de dos programes d'immersió lingüística en llengua anglesa durant l'estiu del 2019 (BOIB núm. 66 de 16/05/2019).

        Més informació de la convocatòria aquí.

 • El Ministeri d'Educació i Formació Professional ha convocat beques per a participar en un Programa d'Immersió Lingüística en anglès en Colonies de Vacances per a l'estiu 2019 (BOE núm. 10 de 26/04/2019).

         - Informació de la convocatòria per als alumnes que cursen 1r ESO.

         - Informació de la convocatòria per als alumnes que cursen 2n ESO.

NOVES TECNOLOGIES

IMG 20190331 184811

 

L'any que ve conviuran al Centre dos aparells punters en noves tecnologies: el Chromebook i el Cassetbook. Aquí teniu un cassetbook en mans del major dels seus fans.

IRREGULAR VERBS


N'Ariana Moll, na Marina Moll i n'Eva Ortega han fet aquest vídeo per a ajudar als seus companys de 3r d'ESO a aprendre els verbs irregulars anglesos.

PROVES D'IDIOMES PER A L'ALUMNAT DE SECUNDÀRIA

Resolució del director general de Planificació i Infraestructures Educatives de dia 13 de març per la qual es convoquen les proves de determinats idiomes a les escoles oficials d'idiomes de les Illes Balears per a l'alumnat d'educació secundària dins del pla de col·laboració EOIES del curs 2014-15.

EOI-1    EOI-2

CONCURS D'ANGLÈS THE FONIX

GUANYADORS DEL CONCURS D'ANGLÈS THE FONIX (FASE LOCAL):

 • 1r d'ESO: Albert de Pablo Galeote
 • 2n d'ESO: Maria Ortega Llorens
 • 3r d'ESO: Iris Medina Coll
 • 4t d'ESO: David Anglada Rotger
 • 1r BAT: Anahí Barrow Rubert
 • 2n BAT: Andrea África Fernández Ausín

FASE TERRITORIAL:

 1. La fase territorial es realitzarà el dissabte 22 de març, a les 12 h del migdia, i durarà un màxim de 60 minuts.
 2. Els concursants, juntament amb un familiar i/o el seu responsable del concurs, es presentaran 60 minuts abans de l’hora prevista de la prova i hauran de portar l’autorització de participació i l’acreditació d’identitat d’acord amb la base 3 del concurs.
 3. En aquesta fase s’escolliran els 6 concursants amb millor puntuació de cadascun dels 8 nivells educatius (48 candidats en total).
 4. En cas d’empat de puntuació entre candidats d’un mateix nivell educatiu, se seleccionarà el finalista que utilitzi una major riquesa de llenguatge i vocabulari a la prova escrita.
 5. Els organitzadors publicaran a la web del concurs els noms dels guanyadors de la prova territorial i el centre al qual pertanyen a partir del dia 15 d’abril.

Per més informació podeu contactar amb el Departament de Llengües Estrangeres del centre i/o consultar http://www.balears.concurs-angles.info/bases.html