INICIATIVA PROCARE

Des del grup de recerca Nutrició i Salut Mental (NUTRISAM) de la Universitat Rovira i Virgili es porta a terme la INICIATIVA PROCARE, que té com a objectiu proporcionar estratègies d’afrontament pels adolescents (12-18 anys) amb risc de patir problemes emocionals, com l’ansietat o la depressió.

La família i l'adolescent poden emplenar uns qüestionaris on-line (bit.ly/procareURV) sobre aspectes emocionals i conductuals. El termini per realitzar l'enquesta proposada finalitza el pròxim 23 de març.

Presentación Procare difusión

 Model carta famíliesModelo carta familias

TALLER PER ALS ALUMNES D'ESO ORGANITZAT PER LA UIB

La Universitat de les Illes Balears ha organitzat un taller per dia 23 de juliol de 2020, de 10 a 13 hores, dirigit als alumnes d'ESO.

 ESTRATÈGIES EFICACES PER APRENDRE A ESTUDIAR (en format virtual)

Diversos estudis i investigacions han demostrat que al voltant del 50 per cent dels estudiants fracassa en els estudis. Hi ha un elevat percentatge d'alumnes que presenten problemes d'aprenentatge perquè no tenen uns hàbits d'estudi correctes. Aquesta qüestió s'explica, almenys en part, perquè l'estudi requereix, a més dels factors psicològics implicats en tot procés d'aprenentatge, una tècnica o un mètode.

Els hàbits i, al seu torn, les tècniques d'estudi aconsegueixen que els alumnes aprenguin a estudiar eficaçment per obtenir un millor acompliment i rendiment acadèmic.

El taller que presentam s’adreça a enfortir el procés d'ensenyament-aprenentatge dels joves i adolescents, ajudant-los a adquirir bons hàbits d'estudi i a aprendre a estudiar eficaçment.

Més informació aquí.

NOUS CALENDARIS DE LES PROVES D'APTITUD PERSONAL (PAP) DE LES UNIVERSITATS DE CATALUNYA

Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport: Universitat de Barcelona (UB), Universitat Pompeu Fabra (UPF), Universitat de Lleida (UdL) i Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic - UCC)


Per la situació actual en relació a la COVID-19, i excepcionalment per a l'any 2020, els centres que imparteixen el grau de Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport no convoquen la prova d'aptitud personal (PAP).

A la preinscripció universitària 2020, per a l'adjudicació de les places d'aquests centres d'estudi únicament es tindrà en compte la nota d'admissió dels estudiants.

 

Prova PAP