INTERCANVI PIRENA THALASSA

CRÒNICA DE DIMECRES, 8 DE MAIG. GALERIA DE FOTOS aquí

Pirena Thalassa Mca 2024 3 01Avui ens hem trobat a les 8 h al teatre del centre, on na Malena, na Carla, n’Elsa i na Indira ens han explicat el que faríem durant la jornada. Han començat explicant el que els menorquins entenem per “lloc” i els productes que poden produir, ja que visitarem el lloc de Binillubet. Tot seguit, han comentat construccions tradicionals del camp menorquí, com són les barreres de llenya o les parets seques. Llavors ens han explicat les torres de defensa de l’illa, centrant-se en la que visitarem: la Torre de Fornells. Finalment, han acabat la presentació explicant en que consisteixen les festes de Sant Joan perquè durant la visita a Binillubet veurem cavalls menorquins. 

Un cop enllestida la presentació, ens hem dirigit en autobús cap a Fornells i, com ahir, ens hem dividit en dos grups. El grup que ahir va quedar a Wind Fornells fent windsurf avui ha anat al Club Nàutic i viceversa. El grup que era al Club Nàutic ha tingut un matí ben mogut, mai més ben dit! A causa del fort vent, ens ha costat molt poder manejar el windsurf i pel que fa als vaixells de vela lleugera, n’hi ha hagut un que ha bolcat i tot! Igualment, hem passat un bon matí i hem trobat altres activitats per entretenir-nos, com omplir el neoprè d’aigua! El grup que ha quedat a Wind Fornells ha tingut una mica més de sort: a la caleta no hi pegava tant el vent i han pogut practicar tot el matí!

Llavors, ens hem ajuntat els dos grups i hem anat a dinar a un parc del poble per agafar forces pel capvespre! Després de dinar, vam pujar cap a la Torre de Fornells, que és la torre de defensa més gran de Menorca. 

La darrera activitat de la jornada ha estat la visita al lloc de Binillubet. Allà ens esperava na Llucia de la Cooperativa del Camp i ens ha presentat els animals que es troben al lloc, com es cultiva a Menorca i com es fa el formatge. Ha estat ben interessant!

I fins aquí el dia d’avui. Salut i vela!

Llegeix més...