REUNIÓ INFORMATIVA BATXILLERAT D'ARTS ESCÈNIQUES

Cartell bat. artsEl nostre batxillerat d'arts va adreçat a alumnat interessat en les arts escèniques, caracteritzades per la sensibilitat, l'expressió i la creativitat; amb inquietuds entorn les arts escèniques, el món audiovisual, els mitjans de comunicació, la producció i la gestió d'empreses del sector cultural.

Si en vols saber més, et convidam a assistir a la reunió informativa que hi haurà dimarts qui ve al nostre centre.

T'esperam!

OLIMPÍADES D'HISTÒRIA D'ESPANYA

Fabian Marquès PogonzaFabián Marquès Pogonza, alumne de 2n de batxillerat, ha obtingut la millor puntuació 707010 xv olimpiada historia espanya cartell.jpgdels participants de Menorca, a les XV Olimpíades d'Història d'Espanya convocades per la UIB el passat 21 d'abril. Dia 13 de juny tindrà lloc l'entrega de premis i diplomes als alumnes guardonats.

Felicitats, Fabián!!

MEDALLA DE PLATA A LES OLIMPIADES DE FÍSICA

Jan Cardell Moll, estudiant de 2n de batxillerat del nostre centre, ha obtingut la medalla de plata a les 34 Olimpíades de la Societat Espanyola de Física. La motivació, l'interès, la curiositat i les ganes d'aprendre més, l'han impulsat a ampliar els coneixements més enllà del currículum oficial. La medalla de plata és el millor reconeixement a tot aquest esforç i a la feina ben feta.

Enhorabona i molts èxits, Jan!

Notícia diari Menorca Olimpíades de Física Jan Cardell

VENDA DE CAMISETES 1r BATXILLERAT

models camisetaDurant el segon trimestre del curs 2022-2023, l’alumnat de 1r batxillerat s’ha organitzat per recaptar fons pels viatges d’intercanvi a Itàlia (Padova - Bassano) fent una venda de camisetes.

Aquesta iniciativa ha estat tot un èxit!

 

 

 

noticia camisetes 1noticia camisetes 2

INTERCANVI ITÀLIA 1r BATXILLERAT

Intercanvi Itàlia grup2Més fotografies aquí

 

BASSANO

2n grup de 1r de batxillerat a Bassano. La nostra experiència d’intercanvi va començar dijous dia 27 d'abril, però vam arribar tant tard que només vam tenir temps -alguns-, de saludar a les famílies i anar a dormir.

El divendres ja va ser un dia ben intens, els nostres companys italians tenien classe i nosaltres vam partir en el tren de les 8:23 h cap a Venècia on vàrem fer pràcticament tot el dia fins a les 17 h. Allà vam poder descobrir la ciutat de mans de na Petra i n’Eleonorà (una antiga estudiant del Brocchi, l’institut al qual pertanyen els italians). Va ser un dia ben entretingut, alguns fins i tot van fer una volteta en góndola, un gelat… i vam començar a comprar alguns detallets per dur a casa. El capvespre del divendres el vam aprofitar per estar amb els italians i les seves famílies, ja que encara no havíem tingut temps per fer-ho i així va acabar el nostre primer dia a Bassano.

Dissabte els estudiants italians tenien classe i nosaltres vam partir a fer Rafting pel riu Brenta. Ufff!!, quina aigua més freda!, però que bé ens ho vàrem passar, vam gaudir com fillets petits. Al capvespre ja començava el cap de setmana i l’hem aprofitat per estar amb les famílies, passejar per Grappa, visitar Bassano i altres ciutats properes… vam acomiadar en Lluc i en Joan fins dilluns i vam compartir temps i aficions amb els italians.

Dilluns, que era dia de festa, els italians ens van preparar una gimcana per Bassano, per conèixer la ciutat, de la que vàrem gaudir, i vam acabar passejant per la vora del Brenta i compartint un dia de pícnic i de germanor.

Esteim tots molt bé i molt contents d’aquesta experiència tan enriquidora.

Llegeix més...