ELS ALUMNES DE 1r ESO CONEIXEN L'ESCRIPTOR PONÇ PONS

Un any més, l'escriptor Ponç Pons ha compartit impressions i emocions amb el nostre alumnat de 1r d'ESO, que l'ha rebut i escoltat amb molta il·lusió.
Gràcies pels teus ensenyaments, i per unes pàgines plenes d'aventures que els han fet riure i somiar.

Ponç Pons 2023 1Ponç Pons 2023 2Ponç Pons 2023 4

 

SANT JORDI 2023

Sant Jordi 2023 4La setmana del 17 al 21 d’abril es reprenien les classes després de les vacances de Pasqua. Afortunadament, unes flors plenes de lectures recomanades i tot un seguit d’activitats ens esperaven a alumnes i profes.

Aquest any per tal de celebrar Sant Jordi es van fer un seguit d’activitats en les quals van participar tots els nivells de l’ESO i Batxillerat. Des de recitals de poesia, concursos d’aforismes, lliurament de premis literaris i exposicions de punts de llibre a concerts de diversa índole.

El darrer dia, es va tancar la setmana literària amb un mercat d’intercanvi a l’estil del nostre conegut Green Friday, on tant l’alumnat com el professorat van poder intercanviar llibres. La participació va ser altíssima i les activitats van estar molt ben valorades per la comunitat educativa.

Sant Jordi 2023 2Sant Jordi 2023 1Sant Jordi 2023 3

Imatges de les flors (decoració de l’entrada) i del dia de l’intercanvi de llibres.
A la dreta es pot veure a la nostra companya, Carmen, llegint un fragment del Quixot.

SORTIDA A LA PLATJA 1r ESO

El passat dia 5 d’abril l’alumnat de 1r d’ESO va fer una sortida a Cala en Blanes per tal de passar un dia a l’aire lliure abans de les vacances de Pasqua.

Part de l’alumnat va dedicar una estona a recollir fems de diferents tipus de la platja i van compartir el seu malestar i impotència en comprovar que és molt necessari que tots ens impliquem en la conservació de les nostres platges i dels nostres espais naturals.

Es van omplir més de dues bosses de fem ben grans. Tant de bo aquesta situació no es cronifiqui al llarg dels mesos.

Neteja platja 1 CMA abril 2023Neteja platja 2 CMA abril 2023

 Alumnes de la CMA jove mentre recollien els fems

INTERCANVI ALUMNES DE 4ESO A VALENCE (FRANÇA)

Intercanvi França 2023 10

Més fotografies aquí

 

La setmana passada els alumnes de l'assignatura de Francès de 4t d'ESO van dur a terme la primera part de l'intercanvi amb Valence (França). Una experiència molt polida de la qual ens han explicat alguns detalls:

 

Llegeix més...

VIATGE DE 2n ESO A LA SERRA DEL CADÍ, LA CERDANYA

Aquesta setmana els alumnes de 2n d'ESO han viatjat a la Serra del Cadí, La Cerdanya (Catalunya). Una sortida que ens ha servit per fomentar el companyerisme entre noltros, alhora que hem descobert activitats didàctiques-esportives a l'alta muntanya.

Una xalada!!

(més fotografies aquí)

Descoberta de la neu 2ESO

Tríptic informatiu del viatge.