VISITA DELS ALUMNES DE 3r ESO AL PARC DE BOMBERS

Aquesta setmana un grup d'alumnes de 3r d'ESO han anat a fer una visita al parc de bombers per conèixer de prop la gran tasca que fan. També han tingut l'ocasió de provar el funcionament de les mànegues d'aigua.

Ha estat una visita genial!

Visita bombers 3ESO 3Visita bombers 3ESO 4

ELS ALUMNES DE 1r ESO CONEIXEN L'ESCRIPTOR PONÇ PONS

Un any més, l'escriptor Ponç Pons ha compartit impressions i emocions amb el nostre alumnat de 1r d'ESO, que l'ha rebut i escoltat amb molta il·lusió.
Gràcies pels teus ensenyaments, i per unes pàgines plenes d'aventures que els han fet riure i somiar.

Ponç Pons 2023 1Ponç Pons 2023 2Ponç Pons 2023 4

 

SANT JORDI 2023

Sant Jordi 2023 4La setmana del 17 al 21 d’abril es reprenien les classes després de les vacances de Pasqua. Afortunadament, unes flors plenes de lectures recomanades i tot un seguit d’activitats ens esperaven a alumnes i profes.

Aquest any per tal de celebrar Sant Jordi es van fer un seguit d’activitats en les quals van participar tots els nivells de l’ESO i Batxillerat. Des de recitals de poesia, concursos d’aforismes, lliurament de premis literaris i exposicions de punts de llibre a concerts de diversa índole.

El darrer dia, es va tancar la setmana literària amb un mercat d’intercanvi a l’estil del nostre conegut Green Friday, on tant l’alumnat com el professorat van poder intercanviar llibres. La participació va ser altíssima i les activitats van estar molt ben valorades per la comunitat educativa.

Sant Jordi 2023 2Sant Jordi 2023 1Sant Jordi 2023 3

Imatges de les flors (decoració de l’entrada) i del dia de l’intercanvi de llibres.
A la dreta es pot veure a la nostra companya, Carmen, llegint un fragment del Quixot.

SORTIDA A LA PLATJA 1r ESO

El passat dia 5 d’abril l’alumnat de 1r d’ESO va fer una sortida a Cala en Blanes per tal de passar un dia a l’aire lliure abans de les vacances de Pasqua.

Part de l’alumnat va dedicar una estona a recollir fems de diferents tipus de la platja i van compartir el seu malestar i impotència en comprovar que és molt necessari que tots ens impliquem en la conservació de les nostres platges i dels nostres espais naturals.

Es van omplir més de dues bosses de fem ben grans. Tant de bo aquesta situació no es cronifiqui al llarg dels mesos.

Neteja platja 1 CMA abril 2023Neteja platja 2 CMA abril 2023

 Alumnes de la CMA jove mentre recollien els fems

INTERCANVI ALUMNES DE 4ESO A VALENCE (FRANÇA)

Intercanvi França 2023 10

Més fotografies aquí

 

La setmana passada els alumnes de l'assignatura de Francès de 4t d'ESO van dur a terme la primera part de l'intercanvi amb Valence (França). Una experiència molt polida de la qual ens han explicat alguns detalls:

 

Llegeix més...