DIA OFICIAL DE LA MEMÒRIA DE L'HOLOCAUST I LA PREVENCIÓ DELS CRIMS CONTRA LA HUMANITAT

Diumenge 30 de gener es va fer un acte a Ciutadella per commemorar el Dia Oficial de la Memòria de l'Holocaust i la Prevenció dels Crims contra la Humanitat. Alguns alumnes de 2n de Batxillerat d'Arts Escèniques, Música i Dansa, van participar-hi. Na Paula Botella va llegir el manifest enviat com cada any per Amical Mauthausen, n'Ivan Vidal va interpretar un monòleg final de Charles Chaplin, a la pel·lícula El gran dictador, i un grup va interpretar Imagine de John Lennon, amb na Martina Criado com a solista. L'acte comptava també amb alumnat de l'Escola Municipal de Música. Va ser emotiu i va servir com a lluita contra tota forma d'intolerància i violència contra qualsevol grup de persones, i com a crida a la Pau i per despertar el millor de les persones.

Paula manifest  Ivan monòleg

Imagine holocaust 4  Imagine holocaust 5

Imagine holocaust 6

 

PARTICIPACIÓ DE L'ALUMNAT DE BATXILLERAT D'ARTS ESCÈNIQUES A LA RÀDIO

L'alumnat del batxillerat d'Arts Escèniques, Música i Dansa, va participar el passat 18 de gener al programa de ràdio Hoy por hoy Menorca, de la Ser, amb en Lluís Soler. Va ser un programa especial per donar a conèixer aquests estudis. L'alumnat i el professorat van explicar el seu dia a dia amb entrevistes i actuacions teatrals i musicals.

Enllaç al podcast

PHOTO 2022 01 18 12 27 45  PHOTO 2022 01 18 12 49 14

PHOTO 2022 01 18 12 59 34  PHOTO 2022 01 18 13 21 58

PHOTO 2022 01 18 13 31 00  PHOTO 2022 01 18 13 58 44

XERRADES VIRTUALS DE LA UIB: "T'AJUDAM A DECIDIR"

Xerrada universitats UIB1

Els professors i alumnes de la Universitat de les Illes Balears (UIB) t’expliquen en aquestes presentacions virtuals tot el que et pugui interessar sobre els estudis de grau abans de decidir què vols fer. Resoldran els teus dubtes i les teves inquietuds, de manera que et sigui més fàcil l’elecció.

Dates i lloc de realització:

  • Dies 12 i 19 de novembre i 10 de desembre de 2021 (calendari)
  • Presentacions impartides a través d'una plataforma virtual.
  • Us hi podeu inscriure a través d'aquest formulari.

Més informació aquí.

ESCOLLIR ESTUDIS UNIVERSITÀRIS AL SEGLE XXI

Xerrada universitatsUs convidem a totes les famílies amb fills/es al segon cicle de la ESO, Batxillerat i/o Cicles Formatius, a la xerrada "Escollir estudis universitaris al s. XXI. Com es pot orientar als fills/es?", que es realitzarà en format virtual el pròxim dia 4 de novembre a les 19h.

En aquesta xerrada, a càrrec de la Universitat Blanquerna i La Salle Campus Barcelona Universitat Ramon Llull, coneixereu com s'articula el sistema educatiu i les seves noves normatives, quines opcions de batxillerat i estudis equivalents existeixen (IB diploma entre d'altres), com incentivar l'autoconeixement i criteris a contemplar per fer una bona elecció d'estudis i centres educatius.

Més informació aquí.