ALUMNES DE 4t ESO PARTICIPAN AL PROGRAMA I-EMPRÈN JOVE (2)

Els projectes emprenedors 'Flytrash' i 'Desco Menorca' desenvolupats per alumnes de 4t d'ESO d'IAEE han participat dia 4 de maig a l'acte de presentació dels grups finalistes del programa i-emprèn jove 22/23, dut a terme a Palma de Mallorca. Amb aquest programa, desenvolupat per la Conselleria de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica i l'Institut d'Innovació de les Illes Balears, amb el suport del professorat i un consultor extern, els alumnes s'han convertit en emprenedors i han creat i gestionat les seves pròpies empreses.

L'acte ha finalitzat amb l'entrega de premis que reconeixen i donen visibilitat als projectes més innovadors, treballats i estructurats. El projecte 'Flytrash' ha estat guanyador d'un segon premi valorat amb 500 €.

Enhorabona!

IAEE 2023 1IAEE 2023 2

IAEE 2023 4IAEE 2023 5

IAEE 2023 3

Podeu conèixer amb més detall els projectes a través de les seves pàgines web:

Flytrash

Desco Menorca

PREMIS ICAPE

El passat 20 de maig es van donar a conèixer els guanyadors dels premis Icape en els que hi ha participat l’alumnat de 3r d’ESO de l’assignatura IAEE (Iniciació a l’Activitat Emprenedora i Empresarial).

Icape és un programa educatiu promogut per la Conselleria d’Educació i l’IDI (Institut d’Innovació empresarial de les Illes Balears) a través del qual es fomenta la cultura emprenedora dins l’aula mitjançant la creació i gestió d’una ONG escolar. Aquesta és la primera convocatòria dels Premis Icape i vol reconèixer les millors ONG escolars creades durant aquest curs dins la modalitat Joves Emprenedors Socials (alumnat de secundària i FPB). Els candidats havien de presentar un vídeo de cinc minuts de durada explicant la seva experiència i tasques fetes a la seva associació. Un jurat ha valorat les candidatures i ha atorgat un 2n premi de 250€ a la nostra ONG escolar “CORS UNITS”. Aquest premi, juntament amb els diners recaptats mitjançant la realització d’activitats solidàries a l’institut, anirà destinat a la construcció d’una escola-centre comunitari a la localitat de Pothuddodi, a l’Índia. Això serà possible gràcies a la col·laboració de la nostra ONG escolar amb la Fundació Vicent Ferrer.

Enhorabona, CORS UNITS!