TOTS AMB EL SÀHARA. MIRA'M ALS ULLS. EM POTS AJUDAR!

ImageEls alumnes de 4t d'ESO de l'IES JM Quadrado solidaris amb els camps de refugiats saharauis conviden a tota la comunitat educativa (alumnes, pares, professors, personal no docent) als actes que hem organitzat:

  • "Compra art, regala esperança". Mercat d'art solidari on es posaran a la venda obres (pintura, gravat, escultura, ceràmica, fotografia) de quasi bé 70 artistes de tota Menorca. Inauguració, Divendres, 4 d'Abril, a les 19 h. a la Casa de Cultura de Ciutadella.
  • "Escoltem la solidaritat". Vetllada musical per la causa saharaui. Hi actuaran: Guiem Soldevila & Geliah. Escola de dansa oriental "Baladi". Estudi de dansa "Art en moviment". Trio de cambra del Conservatori de música. Dissabte, 12 d'Abril, a la Sala d'Actes de l'IES JM Quadrado, a les 20 h.
    Entre tots podrem aconseguir que els infants saharauis encara mantinguin l'esperança de retornar al seu país.

 

.

La diversitat de tradicions religioses a Menorca

Image El passat dijous 3 de maig, el Departament de Filosofia va dur a terme una taula rodona sobre la diversitat de tradicions religioses a Menorca. Els alumnes de primer de batxillerat varen poder escoltar de primera mà les diferents visions religioses sobre la transcendència, la mort, les diverses idees sobre Déu...  

.

Llegeix més...

Materials de Filosofia: Hume i Kant

ImageA la secció de descàrregues del departament de Filosofia hi trobareu els apunts, el guió de feina i els textos d'I. Kant. 

.