ALUMNES PREMIATS

GUANYADORS AULA AMIGABLE CURS 2020-21

Els guanyadors del concurs AULA AMIGABLE del curs 2020-2021 són:

  • Primer premi: 1r d'ESO A
  • Segon premi: 1r d'ESO D

Enhorabona a tots i a totes!

 

IMG 4370  IMG 4367

 

SORTIDA AMB CAIAC

Els alumnes de 1r d'ESO A van fer una sortida en caiac com a guanyadors del primer premi del concurs.

IMG 4437  IMG 4439  IMG 4442

IMG 4445  IMG 4443  IMG 4444

PREMIS ICAPE

El passat 20 de maig es van donar a conèixer els guanyadors dels premis Icape en els que hi ha participat l’alumnat de 3r d’ESO de l’assignatura IAEE (Iniciació a l’Activitat Emprenedora i Empresarial).

Icape és un programa educatiu promogut per la Conselleria d’Educació i l’IDI (Institut d’Innovació empresarial de les Illes Balears) a través del qual es fomenta la cultura emprenedora dins l’aula mitjançant la creació i gestió d’una ONG escolar. Aquesta és la primera convocatòria dels Premis Icape i vol reconèixer les millors ONG escolars creades durant aquest curs dins la modalitat Joves Emprenedors Socials (alumnat de secundària i FPB). Els candidats havien de presentar un vídeo de cinc minuts de durada explicant la seva experiència i tasques fetes a la seva associació. Un jurat ha valorat les candidatures i ha atorgat un 2n premi de 250€ a la nostra ONG escolar “CORS UNITS”. Aquest premi, juntament amb els diners recaptats mitjançant la realització d’activitats solidàries a l’institut, anirà destinat a la construcció d’una escola-centre comunitari a la localitat de Pothuddodi, a l’Índia. Això serà possible gràcies a la col·laboració de la nostra ONG escolar amb la Fundació Vicent Ferrer.

Enhorabona, CORS UNITS!

IV MINIOLIMPÍADA DE FILOSOFIA 2021

08130L'alumne JOSEP ANGLADA ANGLADA de 4t ESO com a participant de la IV Miniolimíada de Filosofia convocada per la Universitat de les Illes Balears i adreçada als alumnes de tercer i quart d'ESO, ha estat PRIMER finalista en la categoria de "Dilema Moral".

Aquí podeu llegir el seu treball premiat.

Enhorabona, Josep!!