BEQUES I AJUTS

RESULTAT DEL PROCÉS DE SELECCIÓ PER A LES BEQUES LEONARDO DA VINCI 2013-14

RESULTAT DEL PROCÉS DE SELECCIÓ PER A LES BEQUES LEONARDO DA VINCI 2013-14 DINS EL PROJECTE IES JOSEP M QUADRADO 2013 (2013-1-ES1-LEO01-68599)

El passat desembre es va dur a terme el procés de selecció entre els alumnes de 2º de CFCM per a formar part de les beques de mobilitat que per primera vegada l'IES Josep Mª Quadrado gestiona desde el mateix centre. S'ofertàven 2 beques als destins Finlàndia i Alemanya.

Donat que només un alumne dels disponibles va complir amb tots els requisits de la convocatòria, aquest curs el benefiari de la beca es ANTONIO RODRÍGUEZ SOLA.

Antonio ja ha començat la formació lingüística i cultural amb un professor particular.

Finalment, la destinació serà Jyväskylä en Finlàndia, on ja fa dos anys un altre alumne nostre ja va anar a cursar el seu mòdul de Formació en centres de treball.

L'alumne cursarà el primer mes de les seves pràctiques del 17/03 al 11/04 i serà acompanyat per la coordinadora de mobilitat Sandra Cerezo.

Enhorabona a tots dos!

.

BEQUES LLIBRES DE TEXT I MATERIAL ALUMNAT MATRICULAT A ESO EL CURS 2012/13

Convocatòria d'ajudes per adquirir llibres de text i material didàctic adreçades a alumnes matriculats a ESO durant el curs escolar 2012/13.

Beneficiaris: Alumnes matriculats durant el curs 2012-2013 en un nivell educatiu dels que conformen l’ensenyament obligatori (ESO)

Quantia: La quantia individual per alumne beneficiari es fixa en 50 euros.

Presentació: La sol·licitud, degudament emplenada, s’ha de presentar al centre educatiu on l’alumne va cursar els estudis durant el curs 2012-2013.

El termini per presentar les sol•licituds és de 10 dies hàbils posteriors a la publicació d’aquesta convocatòria en el BOIB: fins el 4 de novembre de 2013 (inclòs).

Termini màxim per a la resolució: 3 mesos des de l’acabament del període de presentació de les sol•licituds.

Termini màxim per a la notificació: La resolució s’ha de notificar mitjançant la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Documents

.

PROVA DE NIVELL D'ANGLÈS PER A LES BEQUES DE MOBILITAT ERASMUS I LEONARDO

La prova de nivell d'anglés per als alumnes que han presentat la sol·licitut per a les beques de mobilitat Leonardo i Erasmus, serà el proper divendres dia 23 de 14 a 15.30.
Constarà de diferents parts:Writing, Listening, Speaking, Use of english i Reading.
La prova serà de nivell A2 que correspon a un nivell d'Anglès bàsic.

.

Es convoquen beques per material i transport

CONVOCATÒRIA BEQUES ALUMNES ESO - BOIB núm. 169 de 15 de novembre de 2012. Resolució del conseller d’Educació, Cultura i Universitats de 13 de novembre de 2012 per la qual es convoquen ajudes de renovació per a llibrlogo bequeses de text i material didàctic adreçades a alumnes matriculats durant el curs escolar 2011-2012 en els nivells d’ensenyament obligatori a centres de la comunitat autònoma de les Illes Balears sostinguts amb fons públics.logo beques

CONVOCATÒRIA BEQUES TRANSPORT ESCOLAR – BOIB núm. 167 de 10 de novembre de 2012. Resolució del conseller d’Educació, Cultura i Universitats de dia 8 de novembre de 2012 per la qual es convoquen ajudes de transport escolar per als alumnes que varen cursar estudis als centres docents no universitaris durant el curs escolar 2011/2012

.

Subcategories