BEQUES I AJUTS

AJUDES PER A ALUMNES AMB NESE PER AL CURS 2024-2025

BECAS 2023 2024

El Ministeri d'Educació i Formació Professional ha convocat ajudes per alumnes amb necessitats específiques de suport educatiu per al curs 2024-2025. El termini per sol·licitar la beca és del 30 d'abril al 13 de setembre de 2024.

1. Aquestes ajudes estan destinades a alumnes que presenten:

  • Alumnat amb NEE, derivada de discapacitat igual o superior al 25% (auditiva, visual, motriu, intel·lectual o pluridiscapacitat) i alumnat amb TDAH 
  • Alumnat amb NEE, derivada de Trastorn Greu de Conducta o Trastorn Greu de Comunicació o del Llenguatge
  • TEA (Trastorn de l'Espectre Autista)
  • Altes Capacitats Intel·lectuals.

2. Aclariments del tràmit per a les famílies pdf

Més informació a la pàgina web del Ministeri d'Educació

BEQUES DEL MINISTERI D'EDUCACIÓ PER ESTUDIS POSTOBLIGATORIS PER AL CURS 2024-2025

imagesEl Ministeri d'Educació i Formació Professional ha publicat la convocatòria de beques per estudis postobligatoris per al curs 2024-25.

Trobareu la informació a l'enllaç següent.

El termini per presentar les sol·licituds, a través de la seu electrònica del Ministeri, és del 19 de març de 2024 a les 9:00 hores fins al 10 de maig de 2024 a les 15:00 hores.

Per a qualsevol dubte es poden posar en contacte amb la Secció de Beques, al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

PROGRAMES D'IMMERSIÓ LINGÜÍSTICA EN LLENGÜES ESTRANGERES DURANT L'ESTIU DEL 2024

Info cursos immersió ling

Des del Servei de Llengües Estrangeres i Projectes Internacionals de la Direcció General de Planificació i Gestió Educatives us informem que el 12 de març de 2024 s'ha publicat al BOIB la Resolució del conseller d'Educació i Universitats per la qual es convoquen ajuts en espècie per a la participació de l'alumnat del quart curs d'Educació Secundària Obligatòria i del sisè curs d'Educació Primària de centres educatius sostinguts amb fons públics de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears en el marc de quatre programes d'immersió lingüística en llengües estrangeres durant l'estiu del 2024.

Llegeix més...

BEQUES D'FP DE LA FUNDACIÓ ADECCO PER A PERSONES AMB DISCAPACITAT

Beques Fundació ADECCO 2023La Fundación Adecco ha obert la sisena convocatòria de beques d'FP per a persones nascudes entre el 1993 i el 2007, que comptin amb un certificat de discapacitat en vigor igual o superior al 33 % i que tenguin matrícula en vigor en el curs 2023-2024.

El termini per a la presentació de sol·licituds estarà obert fins al 2 d'octubre de 2023 a les 9 hores.

Trobareu tota la informació clicant en aquest enllaç.

BEQUES DEL MINISTERI D'EDUCACIÓ PER AL CURS 2023-2024

BECAS 2023 2024

El termini per sol·licitar beca per al curs 2023-2024 és del 27 de març al 17 de maig de 2023. Has de sol·licitar la teva beca dins aquest termini tot i no saber què estudiaràs o, fins i tot, si no saps amb seguretat si estudiaràs o no. Posa els estudis que consideris més probables i el setembre podràs modificar-los.

IMPORTANT!!

En el termini fix (entre el 7 i el 27 de setembre), els i les alumnes que han sol·licitat beca per a estudis postobligatoris del Ministeri d'Educació i Formació Professional, han d'entrar en la seva sol·licitud de beca, a través de la seu electrònica, a l'apartat "Els meus expedients", amb les mateixes claus d'accés que van usar per fer la sol·licitud, exclusivament, per modificar i/o completar:

 • Dades acadèmiques, especialment cal confirmar el centre escolar i els estudis que faran el curs 2023/2024 (aquesta dada és fonamental per a la correcta tramitació de la beca).
 • Dades de residència fora del domicili familiar durant el curs.
 • Compte bancari.
 • Dades sobre la condició de víctima de violència de gènere.
 • Observacions.
 • Així com, presentar al·legacions i/o documentació, si és el cas.

 

Per a qualsevol dubte es poden posar en contacte amb la Secció de Beques al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 971 17 77 58. Més informació a la pàgina web del Ministeri d'Educació.

 

BEQUES DEL MEC PER AL CURS 2022-2023

Beques MECEl termini per sol·licitar beca per al curs 2022-2023 s'ha avançat: és del 30 de març al 12 de maig de 2022. Has de sol·licitar la teva beca dins aquest termini tot i no saber què estudiaràs o, fins i tot, si no saps amb seguretat si estudiaràs o no. Posa els estudis que consideris més probables i el setembre podràs modificar-los.

Més informació aquí.

Així mateix també trobareu les instruccions per sol·licitar la beca a la pàgina web del Servei de Comunitat Educativa de la CAIB.

Subcategories