CITA PRÈVIA PER TUTORIES PRESENCIALS

Ahir, un dia abans del que era esperat, es van publicar els protocols d'actuació dels centres en Fase II de la desescalada del COVID-19. En aquests s'especifica que els centres hauran de gestionar els espais i controlar l'accés al centre d'alumnat, que sempre serà amb cita prèvia, a partir de demà, dimecres 27 de maig. Els nivells on es poden demanar tutories presencials són: 4t ESO, 2nBAT, 2n CFGM i 2n CFGS.
 
Si un alumne/a o família  vol sol·licitar tutoria:
  1. Haurà d'emplenar el formulari de sol·licitud de cita prèvia com alumne/a, indicant matèria, professor/a, etc.. Aquest formulari és accessible clicant al botó de la part superior i també podrà ser gestionat via telefònica (telefonant al centre).
  2. Des de cap d'estudis es gestionaran les sol·licituds rebudes i es contactarà amb el professor/a per concertar dia i hora disponible (via email). Quan es tingui confirmació de disponibilitat del professor/a s'assignarà un espai i s'avisarà l'alumne/a.
 
 

NOVES INSTRUCCIONS I ADRECES DE CONTACTE

S'han publicat noves instruccions de Conselleria d'Educació amb data 27 de març,sobre l'atenció educativa i tutorització de l'alumnat i els efectes acadèmics del període de suspensió de l'activitat educativa presencial.

Recordau que d'acord amb les instruccions de la Conselleria d'Educació de dia 20 de març per a l'organització i funcionament dels centres educatius durant el període de suspensió de l'activitat lectiva presencial, el nostre centre romandrà tancat tret que s'hagin de dur a terme tasques específiques presencials.

L'atenció a l'alumnat durant aquest període es farà d'acord amb els mitjans llistats en la següent graella , on també figuren els correus electrònics de tot el professorat amb qui poden contactar directament per resoldre qualsevol dubte.

Per altres gestions, podeu contactar amb:

  • consergeria: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • oficines: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • cap d'estudis (tots els nivells): Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • director: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • o de forma genèrica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

L'atenció telefònica es farà a la línia habitual 971480237 en horari de 9 a 12h, encara que s'ha d'utilitzar només en darrer terme.

Llaç ucraïna