CONDOL PEL TRASPÀS DE JOAN F. LÓPEZ CASASNOVAS

Joan López

La comunitat educativa de l’IES Josep Maria Quadrado vol expressar públicament el seu sentiment per la mort de Joan F. López Casasnovas, que durant molts anys i fins a la seva jubilació va ser professor del centre. La seva talla intel·lectual i humana i el seu bon quefer professional han deixat la seva petjada en els seus companys de claustre i els seus molts alumnes. El nostre condol a la seva esposa Mercè Orleans, també professora del Quadrado, i al seu fill Assuès.

En Joan forma part de la història del Quadrado i el seu record ens acompanyarà sempre. Descansi en pau.

 

REUNIONS INFORMATIVES D'INICI DE CURS

Els propers dies tindran lloc les reunions informatives d’inici de curs amb els tutors.

Recordar que degut a les mesures sanitàries actuals, només pot assistir a la reunió un dels tutors legals de l’alumne.

Esperam la vostra assistència.

 

CALENDARI DE REUNIONS PER NIVELLS

 1r ESO  Dijous, 14 d'octubre

19:30h

Aula del grup

 2n ESO Dimecres, 6 d'octubre

19:30h

Aula del grup

3r ESO Dimecres, 6 d'octubre

19:45h

Aula del grup

4t ESO Dimecres, 6 d'octubre

20:00h

Aula de grup

1r BAT Dimecres, 6 d'octubre 19:00h

Teatre

2n BAT Dijous, 7 d'octubre 20:00h

Aula de grup

COM SABER SI LA RELACIÓ DE PARELLA QUE TÉ LA MEVA FILLA O FILL NO ÉS SANA...

Imatge CIMELes relacions de parella poden ser unes de les coses més positives que ens succeeixin a la vida; i aquestes relacions poden ser romàntiques, excitants, divertides, poden provocar-nos sentiments positius molt intensos…

Determinades relacions, emperò, també poden resultar complicades i provocar sentiments negatius, i inclús dolor.

Encara que és normal que les relacions passin per etapes on hi hagi tant aspectes positius com negatius (al cap i a la fi tots i totes les persones som distintes, amb diferents interessos, desitjos i personalitats...), mantenir una relació sols té sentit quan ens aporta coses positives la major part del temps.

Quan en una relació ambdues persones estan a gust, disfruten mútuament de la seva companyia, i es tracten amb respecte, viuen una RELACIÓ SANA. Mantenir una relació sana requereix temps, energia i dedicació, emperò val la pena!

Totes les relacions comencen sent relacions sanes. Ara bé, hi ha determinades relacions “amoroses” que a poc a poc es van convertint en tòxiques i algunes, fins i tot, acaben sent violentes.

Per tal de detectar quan les relacions de parella no són sanes i s’estan exercint violències masclistes, el Consell Insular de Menorca ha editat un tríptic que ens permet identificar algunes actituds que són símptomes de relacions de parella tòxiques. Us en recomanam la seva lectura.

Recomanam també aquesta guia per a famílies amb informació clara i concisa sobre les violències masclistes, el seu suport social, la detecció i les eines per a erradicar-les i protegir-se d’elles.

En cas de detectar que la vostra filla o fill viu una relació de parella tòxica, a part de comptar amb els recursos de l’institut, teniu a la vostra disposició el Centre Assessor de la Dona de Ciutadella -telèfon 971 48 02 01-.

 

Llaç ucraïna