UN ESTIU PER CRÉIXER 2021

Un Estiu per Créixer és un programa que ofereix als joves entre 14 i 17 anys l’experiència de participar en un entorn d’aprenentatge no formal durant el mes de juliol o agost, oferint un servei a una empresa, entitat, associació… del municipi, relacionat amb els interessos del jove.

La tercera edició d’Un Estiu per Créixer està organitzada pel Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca i compta amb el finançament del Ministeri de Sanitat. A més, es manté la col·laboració del Consell Escolar de Menorca i els centres educatius de secundària i tots els Ajuntaments de Menorca.

Un estiu per créixer 0

Un estiu per créixer 1 Un estiu per créixer 2 Un estiu per créixer 3

CAMPS DE VOLUNTARIAT DE L'IBJOVE, ESTIU 2021

Camps de voluntariatCom cada any des de l'Institut Balear de la Joventut s'han organitzat camps de voluntariat per a joves de 16 a 30 anys en coordinació amb la resta de comunitats autònomes.

S'han preparat vuit projectes que treballen la igualtat de gènere, el suport a col·lectius amb necessitats especials i la recuperació del patrimoni.

Més informació aquí.

INICIATIVA PROCARE

Des del grup de recerca Nutrició i Salut Mental (NUTRISAM) de la Universitat Rovira i Virgili es porta a terme la INICIATIVA PROCARE, que té com a objectiu proporcionar estratègies d’afrontament pels adolescents (12-18 anys) amb risc de patir problemes emocionals, com l’ansietat o la depressió.

La família i l'adolescent poden emplenar uns qüestionaris on-line (bit.ly/procareURV) sobre aspectes emocionals i conductuals. El termini per realitzar l'enquesta proposada finalitza el pròxim 23 de març.

Presentación Procare difusión

 Model carta famíliesModelo carta familias