XERRADA DE BERNARDO CAAL ALS ALUMNES DE 4t D'ESO

El dijous 15-2-24 tots els grups de 4t d'ESO van anar al nostre teatre per assistir a la xerrada que va fer el Sr. Bernardo Caal, activista guatemaltec pels Drets Humans. Allà vam poder escoltar de primera mà el testimoni d'una persona que segueix lluitant pels drets dels pobles indígenes d'Amèrica Llatina, concretament pel poble Quitxé, el qual pateix des de fa temps les accions devastadores de grans companyies hidroelèctriques multinacionals. Ens va contar com els prenen les aigües dels rius, els cremen els poblats i els deixen sense les seves terres, culpa de la corrupció política i l'aprofitament dels recursos per part d'empreses de capital estranger. Els actes reivindicatius que Bernardo Caal va liderar a la seva comunitat van tenir com a conseqüència el seu empresonament durant més de 4 anys. La xerrada, junt amb les imatges que va projectar, van ser una mostra de la crua realitat que pateixen els indígenes quitxés.

L'acte va ser organitzat conjuntament per l'STEI i el nostre Departament de Filosofia. A partir d'aquí, Bernardo Caal visitarà diferents ciutats europees per explicar la dura problemàtica que pateix el seu poble i intentar aturar-la conscienciant als diferents governs implicats.

Aprofitem per agrair la visita del Sr. Caal a l'IES Josep Maria Quadrado i per tot allò que ens ha ensenyat.

Moltíssimes gràcies!

Xerrada Bernardo Caal 4t ESO 15 2 24 1Xerrada Bernardo Caal 4t ESO 15 2 24 2

ACTIVITAT TEI: "DE QUIN COLOR SOM?"

L'alumnat de 1r i 3r d'ESO han pogut aprofundir en el seu autoconeixement entorn de la dinàmica "DE QUIN COLOR SOM?" que s'ha dut a terme de forma conjunta dins el programa de tutorització entre iguals.

TEI De quin color som 2023 24

ACTIVITAT TEI: "ENS CONEIXEM"

El programa TEI s'ha posat en marxa amb èxit. L'alumnat de 1r i 3r d'ESO han fet la primera activitat anomenada "Ens coneixem". D'aquesta manera l'alumnat de 1r ja té el seu referent de 3r.

TEI 2023 2024

COMPRA DELS CHROMEBOOKS

Icono2

Els alumnes que cursaran 1r ESO al nostre centre durant el curs acadèmic 2023-2024 ja poden adquirir el seu Chromebook. El termini per fer la compra serà fins dia 15 d'agost. Durant el procés de compra necessitareu introduir el codi de centre 07000832.

Esteim a la vostra disposició per tal d'ajudar-vos en cas que es presenti alguna dificultat.   

 

Procés de compra portal web FAMILIES