VISITA UNIVERSITATS DE BARCELONA DELS ALUMNES DE 2n BATXILLERAT

Els dies 22, 23 i 24 de gener 41 alumnes de 2n de Batxillerat van viatjar a Barcelona per conèixer les universitats i el Conservatori del Liceu.

A Barcelona ciutat vam visitar les instal·lacions de la UB, de la UPC, de l’Hospital Universitari de Bellvitge, de la Pompeu Fabra, de la Facultat d’Educació de Mundet, d’INEF (amb l’ajuda d’una exalumna que ens va fer de guia) i la Facultat de Nàutica.

Al Vallès, el recorregut va ser per la UAB i la Facultat d’Arquitectura de la UPC.

Cal destacar dues xerrades molt interessants. Primer, a la Universitat de Barcelona, a l'edifici històric de la plaça Universitat, sobre el futur dels estudis i les demandes de professionals. Segon, a l'Oficina de preinscripció universitària, sobre les proves d'accés i la preinscripció a les universitats, amb consells i exemples pràctics.

Evidentment, també hi va haver temps per a compres, per trobades amb amics i família i per recórrer la ciutat.

Un viatge molt profitós.

Més fotografies...

ELS ALUMNES DE 1r BAT VISITEN LA CENTRAL ELÈCTRICA DE MAÓ

El passat dimarts, l’alumnat de 1r batxillerat de la matèria Tecnologia i Enginyeria I visità les instal·lacions de la Central Elèctrica del port de Maó, dintre el marc de l’estudi dels sistemes energètics.

El recorregut va ser molt interessant, conduït pel cap de la planta, en Pere Fiol, qui ens va explicar el funcionament i curiositats de les instal·lacions.

 

Més fotografies...

PANERA DE NADAL 1r BATXILLERAT

El passat 22 de desembre els alumnes de 1r de Batxillerat van fer entrega de la panera de Nadal amb motiu de la venda de paperetes per a recaptar fons per dur a terme l'intercanvi escolar amb alumnes d'Itàlia.

Aquí podeu veure la persona afortunada que va gaudir del premi i, sobretot, gràcies a tots i totes per col·laborar amb la iniciativa.

Panera nadal 1r bat 1Panera nadal 1r bat 2

1r CONCURS DE NOVES NARRATIVES DEL FONS MENORQUÍ DE COOPERACIÓ

Marina Barceló, alumna del Quadrado, ha guanyat el 1r premi del Concurs de noves narratives per un món millor convocat pel Fons Menorquí de Cooperació.
El jurat va ressaltar la qualitat i l'originalitat de la narració, les descripcions potents de la distopia que compleix els objectius del Fons.

David Sabater i Michael Arias de l'IES M. Àngels Cardona han guanyat el 2n premi i la menció especial.

Premi FMC 1Premi FMC 2Premi FMC 3