Jo també anava en moto

anava_en_motoAquest dimecres, 9 de febrer, tots els alumnes de 4t d’ESO van poder participar de l’activitat “Jo també anava en moto”. La presència de Victor Uris, que va quedar paraplègic quan tenia 16 anys arran d’un accident de moto, així com l’actuació musical amb el seu company Alfonso de la Sierra, sempre quedarà gravada dins el cor de tots els que hi vam poder assistir.

Va ser una d’aquelles experiències colpidores i difícils d’oblidar.
.

TOTS AMB EL SÀHARA

Els alumnes de 4t d'ESO del curs anterior vam organitzar una Campanya d'ajuda als Campaments de refugiats saharauís, a Tindouf. Finalment vam replegar 6000 euros que es van destinar a una Escola de dones dels Campaments.
Ara, els "Amics i amigues del poble saharauí de Menorca" ens envien un dossier, amb fotografies, de l'escola on es va destinar la recaptació final.
Enhorabona a tots els 25 alumnes que hi vau participar!!!
.

TOTS AMB EL SÀHARA. MIRA'M ALS ULLS. EM POTS AJUDAR!

ImageEls alumnes de 4t d'ESO de l'IES JM Quadrado solidaris amb els camps de refugiats saharauis conviden a tota la comunitat educativa (alumnes, pares, professors, personal no docent) als actes que hem organitzat:

  • "Compra art, regala esperança". Mercat d'art solidari on es posaran a la venda obres (pintura, gravat, escultura, ceràmica, fotografia) de quasi bé 70 artistes de tota Menorca. Inauguració, Divendres, 4 d'Abril, a les 19 h. a la Casa de Cultura de Ciutadella.
  • "Escoltem la solidaritat". Vetllada musical per la causa saharaui. Hi actuaran: Guiem Soldevila & Geliah. Escola de dansa oriental "Baladi". Estudi de dansa "Art en moviment". Trio de cambra del Conservatori de música. Dissabte, 12 d'Abril, a la Sala d'Actes de l'IES JM Quadrado, a les 20 h.
    Entre tots podrem aconseguir que els infants saharauis encara mantinguin l'esperança de retornar al seu país.

 

.