ALUMNES PREMIATS

PREMIS FRANCESC DE BORJA MOLL 2024

Un total de 39 obres s'han presentat a l'edició d'enguany del premi de narració escolar que convoca el Consell Insular de Menorca de Francesc de Borja Moll: 21 obres en la modalitat de narració escrita d'alumnes d'ESO i 18 en la modalitat de narració escrita de batxillerat.

Els premis es van atorgar aquest passat divendres 3 de maig a la Casa de Cultura de Ciutadella amb el resultat del primer premi de la categoria d'ESO per a l'alumna de 3r ESO del nostre centre Júlia Sintes Landa amb la rondalla Gràcies a la curiositat.

premisborjamoll2024

Foto del Diari Menorca (Notícia de dia 4 de maig de 2024)

OLIMPÍADES D'HISTÒRIA D'ESPANYA

Fabian Marquès PogonzaFabián Marquès Pogonza, alumne de 2n de 707010 xv olimpiada historia espanya cartell.jpgbatxillerat, ha obtingut la millor puntuació dels participants de Menorca, a les XV Olimpíades d'Història d'Espanya convocades per la UIB el passat 21 d'abril. Dia 13 de juny tindrà lloc l'entrega de premis i diplomes als alumnes guardonats.

Felicitats, Fabián!!

MEDALLA D'OR AL BALEARSKILLS 2023

Els passats 4 i 5 de maig es varen celebrar els BalearSkills '23 a l'IES Pasqual Calbó en la modalitat de Refrigeració i Aire Condicionat. Els BalearSkills són la competició per excel·lència de l'alumnat de Formació Professional on un alumne/a de cada centre competeix contra altres alumnes on s'imparteixen els mateixos estudis.

El representant de l'IES Josep Maria Quadrado era en Ferran Martínez Salas, alumne de 1r de GM d'Instal·lacions Frigorífiques i Climatització. En Ferran va competir contra altres alumnes que representaven l'IES Isidor Macabich d'Eivissa, l'IES Politècnic de Palma i l'IES Llucmajor de Mallorca.

En una prova d'habilitats consistent en muntar, provar i posar en marxa una instal·lació de climatització domèstica en Ferran va ser el qui millor puntuació va obtenir en un final molt ajustat.

El jurat format per professorat del cicle del nostre centre i per diversos professionals del sector varen destacar la igualtat i la bona pràctica de tots els participants. Com a guanyador dels BalearSkills '23 en Ferran serà qui representarà a les Balears al campionat nacional SpainSkills '24.

Enhorabona, Ferran!!

skills medalla 2023

Més fotografies...