DIARI DE VIATGE A CARCASSONNE 2012

PRIMER DIA: 31 DE MARÇ
Vam partir a les 8 hores de la Plaça dels Pins cap a Maó. Una vegada a l'aeroport, ens varen donar les targetes d'embarc i aproximadament a les 11.50 vam sortir de l'avió.
Després de contactar amb la xòfer Pilar, vam començar un llarg camí de 4 hores cap a Carcassonne. El trajecte es va fer una mica llarg, però després de molts de Nerviiiiiissss i de moooollllta calor, arribarem al nostre destí.
A l'arribar a l'alberg vam repartir les habitacions. Als pobres de Roger, Iván, Miki i David els hi va tocar la “pitjor” habitació de tot l'alberg, però, després d'unes quantes gestions varen aconseguir la suite nupcial!!!!! I van quedar molt contents (aquesta alegria va durar fins ben avançada la nit i la resta de companys ens varem solidaritzar amb ells, jajajaja).
Després de sopar, que no ens va agradar gaire, vam recorrer els carrerons estrets i les places enlluernades d'aquesta ciutat medieval. Vam conèixer alguns francessos i francesses, i fins i tot, vam establir diferents converses: crêpes, gelats, compres,....

carca1

.

SEGON DIA: 1 D'ABRIL
Ens hem aixecat aproximadament a les 7 hores. I a les 8.15 h ens esperaven els professors al menjador per a berenar.
A les 9.30 hem fet una fitxa on hi explicava la història de la ciutat i el seu castell. A partir de les 10 hem visitat el castell fins a l'hora de dinar. Era un castell molt pulit i molt interessant. En Dani ens ha explicat la historia de la princesa Carcas. I Na Cristina ens ha fet un “book fotogràfic”.

carca2


Després de dinar hem anat a navegar pel Canal du Midi (Canal de Migdia), aquí hem vist un sistema molt interessant: “les encluses”, que serveixen per a canviar l'aigua de nivell. Ummmm....un parell d'alumnes han estat a punt d'acabar en terra, el mariner els volia expulsar del vaixell, jajaja, però per sort, s'han salvat.
Seguidament, per relaxar-nos, els professors ens han manat a un llac molt pulit al voltant de la Cité, on hem pres el sol, ens hem relaxat i alguns s'han animat a jugar a fútbol. La veritat és que ens ho hem passat molt bé i algú ha acabat una mica banyat.

carca35


I ara ens anem a passetjar.......Bon soir!!!! Au demain plus noveulles!!!

TERCER DIA: 2 D'ABRIL

 

Avui ens ha tocat aixecar-nos molt d'hora (a les 6.30 h ja hi havia gent de camí a la dutxa). Ens portat molt bé i hem estat llestos a l'hora indicada, una felicitació per a nosaltres!!

 

El nostre destí d'avui era la “Cité de l'espace”. Allà hem visitat el planetarium, on ens han passat un documental sobre el sistema solar, ha estat molt interessant i hem assegut a unes cadires molt còmodes. També hem conegut alumnes francesos.

 

A partir de les 11 hem visitat diferents espais on ens han mostrat temes relacionats amb l'espai (mart, els robots de la NASA, la gravetat, la lluna, els satèl·lits, etc.).

 

Al voltant de les 13.30 hem anat a fer el picnic, on hem compartit espai amb altres estudiants francesos.

 

A la tarda hem visionat un film sobre el satèl·lit Hubble en 3D. Ha sigut una pena que fos després de dinar, perquè molts de nosaltres hem caiugut en un somni profund i reparador en 3 dimensions. Sort que ningú de nosaltres ha roncat!

 

De tornada a Carcassonne hem pogut passejar abans d'anar a sopar. Després en Dani i Na Cristina ens tenien preparada una gimkama que hem anat treballant durant la nostra passejada.

 

carca4  carca5

QUART DIA: 3 D'ABRIL

 

Avui és el dia de tornada i ja no calia matinar tant, així que hem pogut dormir fins a una mica més tard. Pel matí hem completat la gimkama, hem fet les darreres compres i alguns hem aprofitat per a menjar-nos el darrer crêpe del viatge....el millor menjar de França.

 

Hem pujat al bus a les 13.30 i hem arribat a l'aeroport on ara estem acabant la nostra convivència.

 

Olalá, Mon Dieu le voyage c'est fini!!!! Je suis désolé! Au revoir Carcassonne....Salut Ciutadella et l'école!