CLOENDA DEL PROJECTE DE MAP TEATRE A ARTÀ

MAP Teatre 3Divendres 3 de maig, algunes alumnes de 2n d'Arts escèniques del nostre centre vam participar en la cloenda del projecte MAP Teatre a Artà.
Aquest projecte de la Conselleria té com a objectiu ajudar a desenvolupar l’expressió artística com a vehicle de comunicació i comprensió dels éssers humans. Durant aquest curs, hi hem participat els alumnes de 1r i 2n d'Arts Escèniques. La tasca final consistia en la realització d'un curtmetratge i, com a colofó final, la projecció al teatre d'Artà.

L'aventura va començar ben aviat, ja que per arribar a Artà hi ha unes quantes hores de viatge. Vam partir a les 7 de l'aeroport de Maó, i, en arribar a Palma, vam compartir autobús amb els alumnes de l'institut palmesà, Ses Estacions. Vam arribar a Artà damunt les 10, i després de fer una volta pel centre i ben berenar, ens vam dirigir al teatre de la ciutat. Allí ens esperava en Pere Mascaró, coordinador del projecte. Durant tot el matí, vam gaudir dels treballs finals dels centres adscrits al programa i, al final, hi va haver una actuació d'improvisació ben divertida. Val a dir que ens vam ben emocionar en veure el nostre curt en pantalla gran. Després de tantes setmanes de feina. Quins nirvis!!

Un cop acabada la cloenda, vam tornar a agafar el bus cap a Palma, ens vam acomiadar dels professors i alumnat de Ses Estacions, als quals agraïm moltíssim la seva ajuda logística, i ens vam encaminar cap al Teatre Principal. Allà ens esperava na Beatriu Solivella, encarregada de l'àrea educativa. Tot i ser un dia molt intens per a ella, ens va regalar una visita guiada pels racons més inaccessibles de l'edifici i ens en va explicar la seva història. També vam tenir l'oportunitat de parlar amb el sastre del teatre que ens va fer cinc cèntims sobre el funcionament del vestuari de les grans produccions, i de veure com preparaven algunes de les actrius per a la representació de La Casa de Bernarda Alba, que es feia al capvespre. Tot un luxe!! Des d'aquí volem manifestar el nostre agraïment a na Beatriu que ens va donar aquesta oportunitat.

Després de la visita al teatre, ja eren prop de les cinc, així que vam aprofitar per anar a menjar un poc i descansar. Vam acabar la nostra aventura per terres mallorquines, fent una volteta pel centre de Palma i, ja cap a les 8, directes a l'aeroport per tornar cap a casa.

Podem dir que va ser un dia ben complet i ple d'emocions!!!

MAP Teatre 1MAP Teatre 2