CARNAVAL AMBIENTAL

Aiii... El bosc. Però quina sort poder posar-lo en valor també a través d’una jornada tan festiva com és el Carnaval!

Aquest ecosistema, part indiscutible del nostre paisatge (ocupa gairebé la meitat del nostre territori) és una font inesgotable de recursos: aliment, oxigen, fusta, lleure, caça i és la “llar” de molts éssers vius.

Al nostre centre, des de la CMA hem volgut remarcar que tenim un “bosc” particular, que és el nostre pati. L’explicació és senzilla: no només té elements naturals comuns als boscos forestals sinó que fa una funció molt important pel que fa a la salut emocional de tota la comunitat educativa.

És el nostre espai per a gaudir del temps d’esbarjo amb amigues i companys de la mateixa manera que en els dies que no hi ha classes moltes persones busquen els famosos i terapèutics “Banys de bosc”.

No obstant això, hem observat amb preocupació que aquest espai cada vegada es veu més alterat per fems i altres objectes que l’embruten de manera repetida i incívica (mireu la fotografia adjunta, on es pot veure el que vam retirar a un pati).

Aquesta jornada de Carnaval no hem volgut deixar passar l’oportunitat de reivindicar la importància de tenir aquest espai net i de la responsabilitat que compartim totes i tots per aconseguir-ho.

Llarga vida al bosc i a un pati ben cuidat!

CMA Carnaval 2CMA Carnaval 3

CMA Carnaval 1