TORRADA DE SOBRASSADA

El matí del passat dilluns 16 de gener, la comissió de dinamització lingüística va organitzar, juntament amb l’alumnat de 4t d’ESO, una torrada de sobrassada i salsitxes halal en el pati de l’IES Josep Maria Quadrado. Durant l’hora llarga que va durar l’activitat, es van torrar 25 quilos de sobrassada, arribant a servir 312 panets en un temps rècord gràcies a la bona predisposició i col·laboració de l’alumnat de 4t d’ESO que ha d’anar de viatge a Lleida el proper mes de maig. El benefici obtingut (245 €) contribuirà a sufragar una part de les despeses que ha de suposar aquest viatge.

Volem agrair a l’equip directiu la bona acollida amb la qual van rebre la proposta d’aquesta activitat; a la secretària i les porteres per la seva ajuda logística; al forn del Ranxo pel subministrament del pa; a Binigarba per la sobrassada; a la carnisseria halal per les salsitxes; al professorat de CF que va aportar material per fer la torrada; al professorat que va prestar la seva ajuda; a tot l’alumnat de 4t d’ESO que va participar activament en l’esdeveniment i a tothom qui va comprar el seu panet per a la seva contribució.

Per la bona collida que ha tingut entre tota la comunitat educativa, esperem que aquest acte es pugui repetir en cursos venidors.

Més fotografies...