CELEBRAM EL DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT

Per celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient la comissió mediambiental del centre ha preparat una venda-donatiu de les bosses confeccionades per l'alumnat de 1r d'ESO davant la plaça del Peix els dies 2 i 3 de juny. Avui ja no hi hem anat perquè la venda-donatiu ha estat un èxit. Moltes gràcies a totes les persones compromeses que s'han atracat i han adquirit una bossa. Com sabeu estan confeccionades per l'alumnat de 1r ESO, amb la tècnica de l'estergit, comprades a Menorca (fomentant el comerç local), de cotó orgànic i respectant els drets dels treballadors en la seva producció. Adjuntam algunes fotos de la jornada d'ahir.

image 50726657image 50430465

image 6483441

Aprofitam per informar-vos que aquest dissabte dia 4 de juny de 18h a 21h l'Àrea de Gestió de Residus de Milà obre les seves instal·lacions per donar a conèixer la nova planta de tractament de residus recentment inaugurada. Cal inscripció prèvia a través de la web de cremenorca.org.
També, diumenge dia 5 de juny, de 10 a 14h teniu l'oportunitat de conèixer el Centre de Recuperació de Fauna Silvestre de Menorca (situat a les Pedreres de s'Hostal, Líthica). Veureu els animals i podreu conèixer la gran feina que s'hi fa. No cal inscripció prèvia.

Ens faria molt il·lusió rebre les vostres fotos i/o impressions/comentaris si aneu a qualcun dels esdeveniments proposat. Podeu enviar-nos-les al correu de la comissió Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Per acabar compartim un vídeo https://www.youtube.com/watch?v=De9AXYN6dUM per reflexionar-hi.

 

Molta gent petita, en molts llocs petits, fent coses petites, pot canviar el món.

Sigues el canvi que el món necessita!