VENDA DE BOSSES SOLIDÀRIES

Demà dimarts l'alumnat d'IAEE posarà a la venda les "bosses solidàries", serà de dimarts 5 d'abril a dijous 7 d'abril al primer pati a l'entrada de l'institut.

La història de les bosses

La idea neix per contribuir amb un granet d'arena en la lluita contra el canvi climàtic. Amb aquest objectiu, vam pensar de comprar bosses de cotó orgànic, fetes amb mà d'obra ètica, tipus totebag. La compra es va fer a través d'un empresari menorquí i vam organitzar un concurs per al disseny (que havia d'estar relacionat amb la terra, l'ecologisme, el canvi climàtic) entre els alumnes que ara fan 3r d'ESO, els quals havien de pintar-les a la matèria de "Projectes". Malauradament, vam estar confinats i tot va quedar "congelat" a la fase del concurs, teníem, fins i tot, ja el guanyador.

Enguany, davant la situació de millora de les mesures covid, vam veure possible reemprendre el projecte per la qual cosa vam tornar a convocar el concurs ja que vam entendre que l'alumnat de primer, que havia de pintar les bosses a "Projectes", havia de sentir-se seu el "logo" o "dibuix". I aquí les tenim. Des d'IAEE, s'ocupen de la venda d'aquest producte solidari. Els guanys estan destinats a la Protectora d'animals.

Hi han participat: "Comissió Ambiental, "Projectes" de 1r d'ESO, el Departament de Plàstica, la matèria d'IAEE, i, especialment, Mercè Orleans, sense els quals la feina no hauria estat possible.

Comissió Ambiental

Venda de bosses solidaries