UNIferia, FIRA VIRTUAL DEL SALÓ DE L'ENSENYAMENT DE LES UNIVERSITATS CATALANES

UniFERIALes universitats catalanes participen en la plataforma virtual UNIferia, donat l’ajornament del Saló de l’Ensenyament per motius de seguretat sanitària. D’aquesta manera, els estudiants de secundària i de batxillerat del país poden trobar en un sol lloc informació sobre l’àmplia oferta de graus i centres on s’impartixen. La plataforma està integrada per la UB, la UAB, la UPC, la UPF, la URL, la UdL, la UdG, la URV, la UOC, la UVic-UCC, la UIC i la UAO CEU.

 

L’edició especial per als graus de les universitats catalanes de la UNIferia estarà activa del 19 al 21 de març al lloc web www.graus.uniferia.org. S’hi podrà accedir mitjançant un format responsiu i adaptable a dispositius mòbils, i a més durant aquests dies, a través dels canals de xat, es donarà atenció i orientació personalitzada als futurs universitaris sobre les titulacions de grau, els sistemes d’accés i de formalització de matrícula, les possibilitats d’ajuts i beques per a l’estudi, i les opcions de mobilitat internacional de cada universitat.

 

L’horari d’atenció del canal de xat serà de dijous a dissabte al matí de 10h a 14h i a la tarda de 15h a 19h.

Tot i així, la informació restarà disponible i es podrà consultar al mateix lloc fins al mes d’octubre. A més, en el punt d’informació principal de la plataforma, els usuaris trobaran dades generals sobre el sistema universitari català, així com un cercador per localitzar els diferents títols de les universitats participants a la fira.

 

Sobre UNIferia

UNIferia és la fira virtual creada per la CRUE que té per objectiu difondre la informació sobre l’oferta acadèmica dels estudis de grau i de màster de les universitats de l’àmbit estatal i de la qual ja se n’han fet dues edicions. En aquest cas, es tracta d’una edició especial per als graus de les universitats catalanes.