II CONCURS DE MICROFILOMETRATGES. CURS 2018-2019

Acta del jurat del XIV Concurs d'Aforismes Filosòfics: microFILOMETRATGES

actaAquest curs 2018-2019 el Departament de Filosofia de l’IES Josep Maria Quadrado de Ciutadella promou el XIV concurs d’Aforismes filosòfics amb el nou format de vídeo. Hem de dir que ha estat un èxit pel que fa a l’interès i els resultats obtinguts.

A primer de batxillerat estem reflexionant sobre l’experiència estètica i res millor que convertir-nos en artistes i haver d’enfrontar-nos al procés creatiu, la inspiració, fer alguna cosa bella o comunicar alguna emoció. Tot està obert.

El nou format consisteix en el repte d’elaborar un vídeo que capti l’esperit d’un aforisme filosòfic que prèviament el professor ha proporcionat. Però ho han d’aconseguir en un temps d’entre 5 i 12 segons. Poden fer servir les tècniques i filtres que desitgin, però el resultat està condicionat a aquest lapse de temps. D’aquí el nom del concurs: MicroFILOmetratges.

Poden triar el que vulguin, ara bé, han de respectar un parell de regles: ha d’aparèixer el nom del filòsof i la frase en la llengua original i la traducció al català en el vídeo.

Enhorabona als guanyadors.

Presentació del XIV Concurs d'Aforismes Filosòfics: microFILOMETRATGES

El departament de Filosfia del nostre institut du a terme el quinzè concurs d'aforismes filosofics. Aquest any en format de vídeo. Ens convertirem amb artistes i crearem un vídeo d'entre 5 i 12 segons que connecti amb un aforisme filosòfic. El departament de Filosofia n'ha escollit trenta. Aquest any reflexionam sobre Els Drets Humans.