SANTA COLOMA. 22 DE MARÇ DE 2018

IMG 20180321 221646 031Dijous 22 de març

Després d’una nit tranquil·la ens aixequem prest per començar la quarta ruta. Després de dues rutes molt dures, la d’avui sembla més fàcil, ja que no tot és pujar.

Berenem tots a la casa de colònies i ens preparem per la ruta més llarga: 50 km que van des de Osor fins a Santa Coloma de Farners passant per Susqueda. Avui no hi ha hagut cap presentació per problemes tècnics.

Comença la ruta… PUJANT UN ALTRE COP, però aquesta vegada per carretera, la qual cosa és més fàcil. La pujada s’ha fet dura, duim molts dies i comencem a estar cansats, però de 4 km de pujada ens hem desviat i hem començat a baixar fins a la presa de Susquera, on n’Ignasi ens ha explicat per a què servia i com funciona la central hidroelèctirca i hem berenat d’uns cocs de llom i formatge.

Després d’haver berenat hem continuat baixant (no feia falta ni vogar) per la carretera fins l’Embassament del Pasteral, hem agafat la Ruta del Carrilet i la Cellera de Ter fins a arribar a Anglès.

Passat Anglès, ens hem aturat a dinar a l’Ermita de Sant Pere Sestronques i, després d’un breu descans al Sol, hem continuat fins a arribar a Santa Coloma.

Demà l’última etapa i el comiat.