SANTA COLOMA. 19 DE MARÇ DE 2018

IMG 20180319 220037 291p

Dilluns 19 de març: comencem a vogar

Després de passar el diumenge amb les famílies i els companys, era hora de preparar les velos i començar a vogar.

Vàrem començar el dia ben prest, ja que hi havia moltes coses a fer. A les 8:00 ja estàvem a l’Institut preparats per fer la primera ruta.

El primer que vàrem fer va ser reunir-nos a la sala polivalent, on el grup encarregat de la ruta ens va explicar les característiques de la comarca de La Selva i la ruta que realitzaríem durant el dia. Acabada la presentació, foto de família, posada a punt de velos i sortida.

Sortíem de l’Institut de Santa Coloma en direcció a Brunyola, i de camí ens aturàrem a un camp d’avellaners on ens explicaren el cultiu de les avellanes i ens van deixar fer un tast (ja hi havia gana). Després d’aquesta petita aturada vam seguir fins a Bunyola, poble on ens vam aturar a berenar.

Amb les energies carregades ens tornarem a posar en marxa en direcció al Volcà de la Crossa, seguint el curs del riu Onyar per camins coberts de fulles caigudes dels arbres de les vores.  Arribats al Volcà de la Crossa, la visita va ser molt breu perquè els pares i mares ens esperaven amb una paella al pavelló de Sant Dalmai per dinar. La paella va ser un èxit i just acabar de dinar els alumnes varen aprofitar el temps lliure per jugar i seguir coneixent-se.

Damunt les 15:00 vàrem tornar a agafar les velos per iniciar el darrer tram de ruta, el qual passava per Vilobí d’Onyari i acabava un altre cop a Santa Coloma.