SANTA COLOMA. 17 DE MARÇ DE 2018

IMG 20180319 084141pDissabte 17 de març: comença l’aventura

Portàvem mesos i mesos entrenant-nos i esforçant-nos i finalment… EL VELOBICI.CAT JA ÉS  AQUÍ!!

Carregats com a someres i plens d’il·lusió ens trobàrem a les 8:30 al port de Ciutadella, amb les velos preparades apunt d’embarcar.

Encara que les previsions no eren del tot favorables, vàrem tenir molt bona mar i el vaixell no es va moure gaire, però el viatge va ser ETERN. Vam tenir temps per tot: jugar a cartes, cantar (o destrossar cançons), dibuixar, veure el pont de comandament, corregir i algú va intentar estudiar.

Vam arribar a Barcelona abans de l’hora prevista, però el viatge encara no havia acabat. N’Ignasi ja ens esperava i, baix la pluja, carregàrem les velos, pujàrem al bus i cap a Santa Coloma de Farners.

Les dues hores en bus també és van fer molt llargues, però tantes hores de viatge varen valer la pena. L’arribada a Santa Coloma va ser una bogeria d’emocions, nervis i crits. Semblava que gironins i menorquins fóssim amics de tota la vida.

Com ja és tradició, els gironins ens van rebre a l’institut de Santa Coloma, on es va fer l’acte de benvinguda: emparellaments, entrega de mallots i sopar. Per acabar el dia, cada alumne va marxar amb la seva família per passar el cap de setmana i preparar-se per dilluns.