ALUMNE DE GRAU SUPERIOR A RENDSBURG

IMG 20170428 WA0009

El passat 22 de març, el nostre alumne Guillem Moll Truyol que actualment està cursant segon curs del cicle formatiu de “Tècnic superior en manteniment d'instal·lacions tèrmiques i de fluids” va començar a treballar a l'empresa John Storm, a la ciutat de Rendsburg (Alemanya), per cursar les seves pràctiques formatives en centre de treball (FCT). Aquesta empresa està relacionada amb el sector de climatització i refrigeració, i Guiem està treballant amb diferents operaris . Estarà allí fins el dia 22 de maig.

És la primera vegada que un alumne nostre va a Alemanya. Fins ara sempre havien anat a Finlàndia o Itàlia. Guiem ens conta que està gaudint molt del estil de vida a Rendsburg, on està residint a un pis d'estudiants a la mateixa ciutat. Ha estat molt ben rebut tant pel professor de l'institut col·laborador com de l'empresa d'acollida.

Cada any promovem des de l'IES Josep Maria Quadrado aquest projectes de mobilitat entre els alumnes de Grau Superior ja que son part imprescindible en la formació de tot professional. Les estades a l'estranger, permet als alumnes ampliar la seva perspectiva del mon, conèixer altres maneres de fer les coses, tant a l'àmbit laboral com personal. A més a més tenen l'oportunitat de conèixer tipus d'instal·lacions que pot ser no existeixen a Menorca i millorar la seva competència lingüística en idiomes estrangers.

Esperem la tornada d'en Guiem per a que ens conti més detalls de la seva estada, encara que ja ens ha penjat un tast a través del blog d'experiències Erasmus+ dels alumnes del nostre institut, que podeu consultar a: http://experiencieserasmusjmq.blogspot.com.es/