DOS ALUMNES EN PRÀCTIQUES A ITÀLIA I FINLÀNDIA

Finlandia amb treballador p Florencia p

Dos alumnes de CFGM de l'IES Josep Maria Quadrado de pràctiques en empreses de Florència (Itàlia) i de Jyväskylä (Finlàndia).

La darrera setmana de març, el nostres alumnes Maikel Albertí i Llorenç Villalonga, que cursen el cicle formatiu de Tècnic en instal·lacions frigorífiques i climatització, varen començar a treballar en empreses del sector per cursar les seves pràctiques formatives en centre de treball (FCT). Aquestes empreses estan relacionades amb el sector de la climatització, calefacció i refrigeració. Tots dos treballaran allí fins principis de maig.

Des de l'institut cada any ens agrada promoure aquestes mobilitats ja que les considerem con una part imprescindible en la formació de tot professional. Les estades a l'estranger, permet als alumnes ampliar la seva perspectiva del mon, conèixer altres maneres de fer les coses, tant a l'àmbit laboral com personal. A més a més tenen l'oportunitat de conèixer tipus d'instal·lacions que pot ser no existeixen a Menorca i millorar la seva competència lingüística en idiomes estrangers.