FINALITZA EL PROJECTE LEONARDO DA VINCI 2013-15

Ens és grat comunicar que durant el mes de juliol hem donat per finalitzat el PROJECTE LEONARDO DA VINCI executat pel nostre institut durant el cursos 2013-2015.

El curs passat un alumne, Toni Rodriguez, va realitzar una mobilitat a Jyväskyla, Finlàndia, i el va acompanyar durant la primera setmana la coordinadora de mobilitat Sandra Cerezo. Aquest curs 2014-15, s'han realitzat dues mobilitats de les tres previstes per estudiants en pràctiques (una ha quedat deserta) i la d'un professor acompanyant. Una beca de mobilitat amb destinació a Finlàndia l'ha disfrutada Ferran Melià i l'altre amb destinació a Itàlia, Juan David Loaiza. A Itàlia també hi ha anat el professor tutor de FCT, Salvador Sogorb, juntament amb la coordinadora de mobilitat de FP, Maria Forcada, durant la primera setmana de les estades.

Els tres alumnes becats coincideixen en que l'experiència ha sigut molt bona,  inobidable i que sense cap dubte ho tornarien a repetir.  De la seva memòria de pràctiques, destaquen que han pogut treballar amb instal·lacions de dimensions i tecnologia que a Menorca no existeix.

Com a conclusió del projecte, podem resumir que aquestes mobilitats han proporcionat una experiència,  millora en l'idioma i el desenvolupament personal dels alumne, i han contribuit a que la illa de Menorca compti amb professionals amb un bagatge i una visió més àmplia del es possibilitats tecnològiques del sector.

Podeu consultar  l'informe final presentat al SEPIE (Servicio Español para la internacionalización de la Educación), gestió econòmica, seguiments o memòries, en el departament de cicles formatius.

.