ACTIVITATS DE LA SETMANA MUNDIAL PEL CLIMA

Al llarg de la setmana mundial pel clima la comissió ambiental ha coordinat diferents activitats, com ara assajos de la cançó "Bella Ciao" i la creació de pancartes amb missatges ambientals. A més a més, tota la setmana s'han visualitzat vídeos relacionats amb aquesta temàtica al teatre del centre, convidant a tots als alumnes a participar durant el temps de pati. La setmana ha finalitzat amb la actuació dels alumnes membres de la comissió ambiental a la cantada de "Bela Ciao" al pati de l'escola. També, s'ha aprofitat aquesta aturada per a que na Carla Sintes de 3r d'ESO llegís el manifest a tota la comunitat educativa allà present.

                       Clima1 petita    Clima2 petita

                Clima3 petita    Clima5 petita

Clima4 petita

 

CONCENTRACIÓ DE L'IES JOSEP M. QUADRADO PEL CLIMA

Tota la setmana del 23 al 27 a l'hora del pati et convidam a participar en les nostres accions pel clima: audiovisuals, cartells, concentracions, cançons, lectura d'un manifest, ....

Comissió Ambiental

IMG 20190920 120652 4

CANTADA POPULAR A FAVOR DEL CLIMA

Des de la comissió ambiental ens agradaria convidar-vos a les famílies el proper diumenge 15 de setembre a la cantada popular pel clima a la plaça de la Catedral de Ciutadella a les 11:00h.

Captura de pantalla 2019 09 13 a las 9.33.08 image