Mediambiental

TREU EL PLÀSTIC DE LA TEVA VIDA

Tenim un nou company a l’institut, ens ha deixat un missatge que ens diu: en menys de 12 minuts una bossa de plàstic anirà a parar a ... ( al mar, al terra, al bosc, al port, en el millor dels casos a un contenidor). Depèn de tots evitar-ho.

TREU EL PLÀSTIC DE LA TEVA VIDA!

IMG 8095petit IMG 8098petit

AJUDA'NS A FER L'ARBRE DE NADAL AMB CD

És important que sapiguem a quin contenidor cal destinar els CD per contribuir a tenir una societat més ecològica i amb voluntat de preservar el medi ambient. Moltes persones pensen que els CD s’han de tirar al contenidor groc ja que el 98% de la seva composició és de plàstic, de policarbonat, però no és així.

Et volem recordar que el contenidor groc NO és el contenidor dels plàstics sinó que és el contenidor dels envasos de plàstic. Per tant, un CD no és un envàs i, per tant, no hem de tirar els CD en aquest contenidor.

Així idò, a quin contenidor hem de tirar els CD? La resposta és que si volem reciclar un CD només tenim una opció: dur-lo al punt verd de la nostra ciutat o dipositar-lo dins la capsa que trobaràs a l’entrada del centre. La CMA els emprarà per decorar l’arbre de Nadal i els que no utilitzi els durà a la deixalleria de Ciutadella després de Nadal.

Gràcies per col·laborar-hi!

logo Comissió MediaAmbient

Arbre de Nadal petita

PROJECTE LIBERA - 3rESO

Fotos de la sortida que es va realitzar per netejar zona de Ciutadella (Cala’n Bosch a Son Saura)

ciutadella14p

ALUMÍNIM

Campanya ALUMÍNIM realitzada per alumnes de la Comissió de Medi Ambient d’alumnes. Curs 2017-18