Mediambiental

DIA MUNDIAL DE L'AIGUA

Per celebrar el Dia Mundial de l'Aigua, el passat 22 de març l'alumnat del centre va fer una sèrie d'activitats des de diferents matèries com Anglès, Matemàtiques, Valors Ètics i Biologia, etc.

Concretament, els alumnes de 2n de FPB varen dur a terme a l’assignatura de Ciències Aplicades un estudi de les infraestructures de l’aigua del centre per conèixer el nombre de punts d’aigua que hi ha, la seva localització, les seves característiques principals i el seu estat per tal d’identificar possibles punts de pèrdua d’aigua.

 

RESULTATS OBTINGUTS DE L'ESTUDI

 

FPB2

 

fpb

 

QUÈ FER AMB ELS RESIDUS?

Aquesta pàgina web et serà molt útil quan no saps on tirar els residus que generem:

pàgina web

SORTIDA ALUMNES DE 4t ESO PER NETEJAR EL LITORAL DE MENORCA

Aquest passat dimecres, una cinquantena d'alumnes de 4t d'ESO van fer una sortida pel litoral de Menorca, des del nostre centre fins a Cala Blanca, amb la finalitat de recollir els residus que s'anaven trobant. L'activitat ha conclòs aquest dijous amb una xerrada i visualització d'un vídeo fet per Carlos Salord, creador de l'associació Per la mar viva. Associació que està treballant per netejar la mar de plàstics i altres residus, i sobretot conscienciar de la importància que cada un de nosaltres faci una bona gestió dels residus que generem. Entre altres coses, ens ha explicat que el port de Ciutadella és una de les entrades de plàstic a la mar i que prest podrem gaudir d'unes papereres per tal de reduir aquests abocament sempre i quan les fem servir. Cada gest compta.

Aquesta activitat s'emmarca dins el programa de la comissió de Medi Ambient del centre.

IMG 3608