COMISSIÓ D'ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

XERRADA: "ADOLESCÈNCIA I FESTA"

ADOLESCÈNCIA I FESTA

 

Des del pla municipal de drogues, cada any s'intenta dur a terme alguna actuació per fer front al consum de drogues que, de cada vegada, comença a edats més tempranes.
Aquest any comptam amb l'expert Jordi Bernabeu Farrús, psicòleg i educador, especialista en atenció d'adolescents i joves, especialment pel que fa a la prevenció en el consum de drogues i usos 2.0.
Us convidam a la xerrada dirigida especialment a famílies, que farà el proper dijous a les 20 h al teatre del IES Josep M. Quadrado.

 

 Screenshot 1

VALLS D'ÀNEU 2016-2017. CRÒNICA DEL VIATGE

Dijous, 26 de gener de 2017

El dia comença com sempre de bon matí envers les 7.30 h i avui amb les ganes de viure l'aventura de pujar a les planes de Son, poder conèixer part de la geologia, els animals, les plantes i altres coses que podem aprendre sobre les Valls d'Àneu. Hi feim tot el dia allà dalt fins a les 16.30. Més tard  baixam a l'alberg per tal de fer la cloenda de l'activitat i poder emplenar el quadernet del dia.
Un grupet que no es trobava gaire bé no han vingut i han quedat amb un professor. Tot i això ells han visitat "Casa Gassia" i han pogut conèixer l'estil de vida d'anys endarrere de Valls d'Àneu.
Al capvespre els alumnes han tingut una estoneta més de temps lliure i hem acabat el darrer vespre amb un gran festival: balls, actuacions, música i jocs que els alumnes havien preparat.

Llegeix més: VALLS D'ÀNEU 2016-2017. CRÒNICA DEL VIATGE

TALLERS DE NADAL 2016

Com cada any, el darrer dia de classe, els alumnes de 1r i 2n d'ESO han participat en diferents tallers de Nadal: de disseny, origami, pàdel i altres jocs de pales,  batukada, cuina nadalenca, tir amb fona, campionat de futbol sala, DIY o manualitats amb material reciclat, ruta amb mountain bike... Mentre els altres nivells realitzaven sortides culturals.

Un dia plujós ple de creativitat i relax per acomiadar un trimestre intens d'aprenentatges i bona convivència.

Us deixam una petita mostra dels tallers que s'han realitzat al centre.

Gràcies als monitors i professorat per la seva col·laboració i als alumnes, pel seu entusiasme.

Bon Nadal!

PANERA DE NADAL

Moltes felicitats a l'afortunada guanyadora  de la gran panera de Nadal, n'Auxiliadora Marquès. Esperam que passi unes dolces i bones Festes!

guanyador panera 2016

PANERA DE NADAL

El proper 22 de desembre podeu guanyar aquest fantàstic lot de productes, valorat en més de 500€, en combinació amb el primer premi del sorteig de Nadal. L'alumnat de 2n d'ESO en ven les paperetes per costejar el seu viatge a Valls d'Àneu. Moltes gràcies als que hi participeu, als comerços que hi col·laboren i molta sort!

Panera01

Llegeix més: PANERA DE NADAL