ERASMUS+ 2017-2018

UN ALUMNE DE FORMACIÓ PROFESSIONAL DE PRÀCTIQUES EN EMPRESA A FLORÈNCIA (ITÀLIA)

El passat 16 d'octubre, el nostre alumne Hugo Tomé que actualment està cursant segon curs del cicle formatiu de “Tècnic superior en Manteniment i instal·lacions tèrmiques i fluïts", va començar a treballar a l'empresa SIRES en Florència, treballant amb diferents operaris, per cursar les seves pràctiques formatives en centre de treball (FCT). Ha estat molt ben rebut tant pel professor de l'institut col·laborador com de l'empresa d'acollida. S'ha integrat perfectament en la vida italiana i amb els seus companys de feina, com podeu veure en les fotos. Aquest ha estat el dia del seu acomiadament.

Cada any promovem des de l'IES Josep Maria Quadrado aquests projectes de mobilitat entre els alumnes de Grau Superior ja que són part imprescindible en la formació de tot professional. Les estades a l'estranger, permet als alumnes ampliar la seva perspectiva del món, conèixer altres maneres de fer les coses, tant a l'àmbit laboral com personal. A més a més tenen l'oportunitat de conèixer tipus d'instal·lacions que pot ser no existeixen a Menorca i millorar la seva competència lingüística en idiomes estrangers.

Esperem la tornada d'en Hugo per a que ens conti més detalls de la seva estada, encara que ja ens ha penjat un tast a través del blog d'experiències Erasmus+ dels alumnes del nostre institut, que podeu consultar a: http://experiencieserasmusjmq.blogspot.com.es/

 

dinar petit

dinar2 petit

SESSIÓ INFORMATIVA: PROGRAMA ERASMUS+ JUVENTUT EN ACCIÓ

La Direcció General d'Esports i Joventut, com a membre de l'Agència Nacional del Programa Erasmus + Joventut en Acció , organitza activitats d'informació i difusió amb la finalitat de donar a conèixer les oportunitats d'aquest programa.

El capítol de Joventut del Programa Erasmus +, conegut a nivell educatiu per les Beques Erasmus, dona suport als joves perquè adquireixin habilitats essencials per al seu desenvolupament personal i professional mitjançant l'educació no formal. També potencia el paper dels treballadors i les organitzacions afavorint la mobilitat i la cooperació en l'àmbit de la joventut.

Per això, us invitam a participar a la Sessió informativa que farem dia 7 de febrer a la seu de l'Institut de la Joventut de Menorca a Maó.

Va adreçada a joves, monitors, informadors, dinamitzadors i persones que fan feina amb joves.

- Programa de l'activitat i full de sol·licitud d'inscripció.

Si voleu més informació d'aquesta activitat o del programa Erasmus+ Joventut en Acció, podeu contactar amb el Servei de Joventut de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports:

Servei de Joventut
Direcció General d'Esports i Joventut
Conselleria de Cultura, Participació i Esports

C/ Uruguai, s/n, 1r pis. Edifici Palma Arena
07010 Palma
Tel. 971178917
http://joventut.caib.es
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

RESULTATS DEL PROCÉS DE SELECCIÓ MOBILITAT ERASMUS+

  • RESULTAT DEL PROCÉS DE SELECCIÓ MOBILITAT ERASMUS+ KA103

ALUMNES GRAU SUPERIOR 2017-18

Fa dues setmanes es va dur a terme el procés de selecció dins el projecte ERASMUS + KA103 2017
(2017-1-ES01-KA103-035251) entre els alumnes de 2n de CFGS per a formar part de les beques de mobilitat que per quart any consecutiu gestiona directament l'IES Josep M. Quadrado. S'ofertava 1 beca a Itàlia.

El beneficiari de la beca de CFGS és HUGO TOMÉ

Hugo rebrà formació lingüística online d'italià un mes abans de la seva partida i després realitzarà el seu mòdul de formació en centres de treball en una empresa instal·ladora de Florència.
Enhorabona!

  • RESULTAT DEL PROCÉS DE SELECCIÓ MOBILITAT ERASMUS+ KA102

ALUMNES GRAU MITJÀ 2017-18

La setmana passada es va dur a terme el procés de selecció dins el projecte ERASMUS + KA102 2017 (2017-1-ES01-KA102-036781) entre els alumnes de 2n de CFGM per a formar part de les beques de mobilitat que gestiona l'IES Josep M. Quadrado a través de la DGFP. S'ofertava una beca per a estudiants

L'alumne beneficiari de la beca és:
1r FRANK BONILLA

Queden en llista d'espera:

2n NAJIM TAAZIST
3r JOAN MARQUÉS

L'alumne seleccionat rebrà formació lingüística online els propers mesos fins la seva partida a finals de març i després realitzaran el seu mòdul de formació en centres de treball en una empresa.

Enhorabona a tots!

CONVOCATÒRIA MOBILITAT ERASMUS+ KA103 - CICLE FORMATIU DE GRAU SUPERIOR

ALUMNES FORMACIÓ PROFESSIONAL 2017-18

L'IES Josep Maria Quadrado ofereix beques del projecte de mobilitat del programa ERASMUS + de Formació Professional (KA103), gestionats directament per noltros mateixos i finançiats per la UE.

El 21 de novembre de 2017 s'obrirà el procés de selecció per a la mobilitat d’alumnes del CFGS de Tècnic superior en Manteniment i instal·lacions tèrmiques i fluïds, cursant ara 2n curs o que obtingueren el títol del cicle en juny del 2017.

Llegeix més...