ALUMNES PREMIATS

PERE ANGLADA, GUANYADOR DEL BALEARSKILLS 2012

Per segon any consecutiu el nostre centre es proclamà guanyador d'aquest concurs en l'especialitat de lampisteria. En aquesta ocasió ha estat gràcies a la participació del nostre alumne de 2n curs de grau mitjà Pere Anglada, tutoritzat pel professor Salva Sogorb. La prova es celebrà el passat dimecres 21 de novembre a Llucmajor i consistia en un muntatge de lampisteria i calefacció. Com a premi representarà a Balears a la Spainskills, que se celebrarà a Madrid en un principi els dies 13 al 16 de febrer de 2013. Enhorabona!

CAM00022      CAM00042.

LLETRES I MOTS 2012-13

Miquel Arguimbau, alumne de 3r d'ESO, guanya el concurs Lletres i mots. Premi compartit amb un compay de l'IES Cap de Llevant.

293

El concurs va ser convocat per la Xarxa de Biblioteques de Menorca i consisteix en lletrejar paraules del Diccionari català-valencià-balear. La ronda final es celebrà a Ferreries on hi van participar els 8 alumnes que prèviament havien superat als companys del propi centre.

.

Olimpiades de Clàssiques

clara muletGUANYADORS

TRADUCCIÓ DE LLATÍ:

1r. PREMI:  Ginebra Olives Calbet – IES Joan Alcover (Palma)

2n. PREMI:  Raül Levas Ferrer – IES S’Arenal (Palma)

 

TRADUCCIÓ DE GREC:

1r. PREMI: Clara Mulet Camps – IES Josep M. Quadrado Ciutadella

Accèssit: Antoni Socias Rullan – IES Guillem Colom Casasnovas (Sóller)

 

Donem l'enhorabona a na Clara en nom de tot el claustre!

.

BALEARSKILLS 2010-11

DSC02239Els passats dies 24 i 25 de Gener, ens vam desplaçar a Palma Salvador Sogorb, com a professor i Morgan Estevez, com alumne, del Cicle Formatiu de Muntatge i Manteniment d'Instal·lacions de fred, climatització i producció de calor.
La causa del desplaçament va ser participar a una competició nomenada BALEARSKILLS,  on se realitza un muntatge amb la resta de Cicles Formatius de la mateixa especialitat. El muntatge consistia en la realització de l’acomessa, l’equip de sobrepressió i d’instal·lació d’una bateria de comptadors, que equivaldria al muntatge del subministrament d’aigua d’un edifici amb dues vivendes.
La competició va finalitzar amb la victòria de l’equip del IES Josep M Quadrado, i aquesta victòria dona classificació per anar a la prova Nacional de muntatge, que es realitzarà a Madrid a principis de Abril.
Aquí teniu unes quantes fotos de la prova.

Olimpíades Clàssiques

 olleng

Enhorabona! Júlia Florit Mesquida,
guanyadora del
1r premi en grec a les II Olimpíades de llengües clàssiques
de les
Illes Balears


.

PREMI A L'EXCEL·LÈNCIA EDUCATIVA

La més sincera enhorabona als alumnes de batxillerat Júlia Català i Guillermo Parra pel seu premi a l'aprofitament acadèmic excel·lent durant el curs 2008-2009
 
   
.