ALUMNES PREMIATS

OLIMPÍADA DE BIOLOGIA 2020

Blanca Triay

Blanca Triay Carretero de 2n de batxillerat ha participat a la quinzena edició de l'Olimpíada de Biologia, on ha aconseguit el millor resultat de Menorca. El concurs ha comptat amb la participació de 124 alumnes de 43 centres de les Illes Balears. Per illes hi han participat 88 alumnes de 27 centres de Mallorca, 17 alumnes de 5 centres de Menorca i 19 alumnes de 6 centres d'Eivissa i Formentera.

Enhorabona Blanca!

 

PREMI CONCURS MINORICA DE CULTURA GRECOLLATINA

Dues alumnes de l'IES Josep Maria Quadrado han obtingut premi al concurs MINORICA de cultura grecollatina, convocat per la Secció Balear de la Societat Espanyola d'Estudis Clàssics (SEEC), que va ser celebrat el 17 de maig de 2019 a l'IES Joan Ramis i Ramis de Maó.

Na Cloe Arguimbau Gómez, alumna de Llatí de 4t d'ESO, ha obtingut el segon premi en la categoria d'ESO i na Blanca Noguera Coll, alumna de 1r de Batxillerat d'Humanitats, ha obtingut el tercer premi en la categoria de Batxillerat.

Dijous, 27 de juny de 2019, va tenir lloc la cerimònia de lliurament de premis a la sala d'actes de l'IES Joan Ramis i Ramis, amb assistència de les famílies dels premiats i el professorat de llengües i cultura clàssiques dels centres.

IMG 4304 bis

CONCURS DE CULTURA GRECOLLATINA 'MINORICA'

Na Maria Rosa Caules Seguí, alumna de 1r de Batxillerat d'Humanitats de l'IES Josep M. Quadrado, ha guanyat el PRIMER PREMI de l'edició 2018 del concurs BALEARICA/MINORICA de cultura grecollatina, celebrat el 4 de maig de 2018 a l'IES Joan Ramis i Ramis de Maó.

IMG 20180601 122200

ENHORABONA!