CHROMEBOOKS

L'alumnat que el setembre començarà 1r d'ESO ja pot adquirir el seu ordinador. S'ha de fer a través de la botiga online d'Icono. El termini per tal de fer la compra serà fins dia 15 d'agost. Per tal de realitzar la compra necessitareu introduir el codi de centre 07000832. Esteim a la vostra disposició per tal d'ajudar-vos en cas que es presenti alguna dificultat.

Icono1

Icono2


ACTES DE CLOENDA DEL CURS 2015-2016

Ens agradaria convidar-vos a la Cerimònia de Cloenda del curs i al lliurament de premis dels jocs olímpics que tindrà lloc el dilluns 20 de juny a partir de les 19h. Els actes seran els següents:

  • Lliurament dels diferents premis i cloenda dels Jocs Olímpics.

  • Exposició i presentació  per part de l’alumnat de diferents nivells dels projectes i activitats  treballats al llarg del curs.

  • Actuacions musicals per part de l’alumnat i del professorat.

  • Aperitiu d’acomiadament.

 

Aprofitant l’avinentesa, us desitgem unes bones vacances.

Us hi esperem!

Cloenda

ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR 2015

col·lectiu de pares

El proper dijous dia 19 de novembre de 18:30h a 20:30h, tindran lloc les ELECCIONS DE PARES I MARES per elegir els representants al CONSELL ESCOLAR.

US ANIMAM A PARTICIPAR!!

 Candidats:

Antoni Franco Emma Lopez Josep Lluís Mestres
Franco Triay, Antonio López Sanz, Emma Mestres Zabala, Josep Lluís
.

ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR

La Junta Electoral del centre, reunida el 6 de novembre de 2015, ha acordat fer la proclamació provisional de les candidatures presentades a les eleccions pel col·lectiu de pares, mares i tutors legals per a la renovació parcial del Consell Escolar, que són les següents:

  •  Franco Triay, Antonio
  •  López Sanz, Emma
  •  Mestres Zabala, Josep Lluís
.

proReutilitzacio